Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra provodi se u vremenskom razdoblju od 11. lipnja 2018. do 15. rujna 2018.

Nagradni fond sastoji se od jedne nagrade – osobnog automobila Hyundai i20 1.2 DOHC GO! čija vrijednost iznosi 91.990,00 kuna.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi Sudionici koji za vrijeme trajanja nagradne igre obave kupovinu Hyundai klima uređaja stambene serije, modeli: Standard Inverter, Advance Inverter, Performance Inverter, Elite Inverter i svi Multi Inverter modeli. Broj računa potrebno je prijaviti, odnosno upisati na web stranici Priređivača www.klimatizacija.hr, u posebnu aplikaciju koja će se nalaziti na predmetnoj web stranici (potrebno je upisati broj računa, serijski broj klima uređaj sa unutarnje jedinice, ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj mobitela). Originalni račun, kojim Sudionik dokazuje kupovinu, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te ga dobitnik mora predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

Izvlačenje nagrade održat će se 19. rujna 2018. u 12h. Ime i prezime dobitnika bit će objavljeno roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja dobitnika na web stranici Priređivača www.klimatizacija.hr. Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrade. Za detaljna pravila i prijavu nakon kupnje posjetite http://klimatizacija.hr/nagradna-igra/

Najnovije nagradne igre

Oglasi