Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Ikea nagradna igra “SUMMER DAYS – ljeto u robnoj kući IKEA donosi nagrade” traje od 1.7.2019 do 24.8.2019.

Nagradni fond sastoji se od:
5 nagrada u iznosu od 5.000,00 kuna na IKEA poklon kartici, koja nije zamjenjiva za novac
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 25.000,00 kn

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u periodu od 1. srpnja 2019. godine od 9:30 sati do 24. kolovoza 2019. godine do 21:30 sati kupiti bilo koji proizvod bilo koje vrijednosti na prodajnom mjestu Priređivača u Republici Hrvatskoj, račun za kupljene proizvode platiti beskontaktno s Maestro ili Mastercard karticom te se prijaviti za sudjelovanje sukladno ppravilima. Kupnja proizvoda u Ikei i prijava za nagradnu igru mogu se izvršiti jedino od 1. srpnja 2019. godine od 9:30 sati do 24. kolovoza 2019. godine do 21:30 sati.

Prijave za nagradnu igru izvršavaju se na prodajnom mjestu nakon primitka računa za kupljeni proizvod popunjavanjem prijavnog obrasca sa sljedećim osobnim podacima: ime i prezime, ulica i mjesto stanovanja, broj računa, e-mail adresa i broj telefona/mobitela. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, ali jedan račun se može iskoristiti za samo jednu prijavu.

Izvlačenje sretnih dobitnika nagrada održati će se na prodajnom mjestu Priređivača nasumičnim odabirom između valjano zaprimljenih prijava dana 25. kolovoza 2019. godine u 15:00 sati.

Imena dobitnika nagrada biti će objavljeni na internet stranici https://www.ikea.com/hr/hr/ najkasnije 8 dana od završetka nagradne igre. Dobitnike će kontaktirati priređivač pisanim putem na e-mail adrese ili brojeve telefona koje su Dobitnici dali prilikom prijave za Nagradnu igru najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Detaljna pravila Ikea nagradne igre u PDF formatu možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi