NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloIKEA nagradna igra: FESTIVE DAYS

IKEA nagradna igra: FESTIVE DAYS

IKEA nagradna igra “FESTIVE DAYS” traje od od 30.11.2020. godine do 30.12.2020. godine na prodajnom mjestu IKEA Hrvatska na lokaciji Ulica Alfreda Nobela 2, Općina Rugvica na području Republike Hrvatske i na internetskoj kupovini IKEA.hr

Nagradni fond se sastoji od:
1 nagrade u iznosu od 20.000 kn na IKEA poklon kartici

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe u Republici Hrvatskoj, a za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u periodu od 30.11.2020. godine od 9:30 sati do 30.12.2020. godine do 21:30 sati kupiti bilo koji proizvod bilo koje vrijednosti na
prodajnom mjestu IKEA-e u Republici Hrvatskoj i na internetskoj kupovini IKEA.hr, račun za kupljene proizvode platiti u minimalnom iznosu od 100 kuna te se prijaviti za sudjelovanje.

Nakon kupovine prijavu za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti OVDJE

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, ali jedan račun se može iskoristiti za samo jednu prijavu. Ako je prilikom jedne kupnje kupljeno više proizvoda Priređivača, račun na kojem je iskazana kupnja više proizvoda, može se u svrhu sudjelovanja u ovoj Nagradnoj igri iskoristiti samo jednom, i to samo od strane osobe na koju glasi IKEA Family kartica.

Pravo sudjelovanja imaju radnici priređivača te članovi njihovih užih obitelji uz uvjet da se u kupovini ne koristi zaposlenički popust i u slučaju osvajanja nagrade iznos na vrijednosnoj kartici ne može biti umanjen za zaposlenički popust.

Dobitnici nagradne igre bit će određeni izvlačenjem koje će se održati će na prodajnom mjestu priređivača 31. prosinac 2020. godine u 15:00 sati uz nasumični odabirom između valjano zaprimljenih prijava.

Ime dobitnika nagrade biti će objavljeno na Internet stranici priređivača https://www.ikea.com/hr/hr/ najkasnije 8 dana od završetka nagradne igre. Dobitnika će kontaktirati Priređivač pisanim putem na e-mail adrese ili brojeve telefona koje su
Dobitnici dali prilikom prijave za Nagradnu a kroz IKEA Family klub, igru najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Nagradu će biti moguće preuzeti u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti na prodajnom mjestu priređivača uz predočenje računa na temelju kojega je prijava izvršena, valjane osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave. Ako dobitnik nagrade ne podignu u navedenom roku, priređivač će ga ponovno u roku od 8 dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji neće biti kraći od 8 niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Za pravila u prijavu u nagradnu igru kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE