Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojINA nagradna igra: Osvoji Mercedes nikad lakše

INA nagradna igra: Osvoji Mercedes nikad lakše

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Najnovija INA nagradna igra je na linku www.nagradnaigra.com.hr/tag/ina

INA nagradna igra za automobil Mercedes C klase traje u razdoblju od 17.10.2023 do 12.12.2023

Dobitnici

Dobitnici nagradne igre su u dokumentu koji možete pogledati na OVOM LINKU

Oglasi

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x Mercedes C klase
 • Tjedne nagrade (ukupno):
  • 8 x iPhone 14 128 GB
  • 8 x Garmin smartwatch
 • Dnevne nagrade (ukupno):
  • 57 x INA kartica od 100 eur

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske, osim djelatnika tvrtke REAL GRUPA d.o.o. i New Level d.o.o., zaposlenika Priređivača INA d.d. koji su izravno uključeni u organizaciju nagradne igre i izvlačenje dobitnika te članova uže obitelji naprijed navedenih osoba (roditelji, bračni/izvanbračni drug, djeca, braća i sestre).

Kako sudjelovati?

 1. KUPI BILO ŠTO jer svaka kupnja kroz INA Loyalty na INA maloprodajnim mjestu sudjeluje
 2. PRIJAVI SE ZA NAGRADNU IGRU isključivo putem INA Loyalty aplikacije za Android uređaje i Apple iPhone ili internetske stranice www.inaloyalty.hr

Ako još nisi INA Loyalty član, pridruži se već danas! Samo kao INA Loyalty član možeš sudjelovati u nagradnoj igri, a očekuju te i brojne pogodnosti i popusti kroz cijelu godinu. Registriraj se na www.inaloyalty.hr

Oglasi

Napomena:

 • Kupnjom bilo kojeg artikla u bilo kojoj vrijednosti na INA maloprodajnim mjestima ostvaruje se mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri kroz INA Loyalty aplikaciju. Kupnjom Class Plus Expert goriva ostvaruje se dvostruka šansa za dobitak glavne nagrade. Izuzetak je kupnja Loživog ulja koje se plaća na posebnim blagajnama preko kojih se ne ostvaruju pogodnosti INA Loyalty programa te preko istih nije moguće sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri.
 • Moguće je sudjelovati i dok plaćate sa službenom karticom.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na INA Loyalty web stranici u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika. Za popis kliknite OVDJE

Obavijest dobitnicima

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o osvojenoj nagradi putem telefona ili emaila na kontakte evidentirane u bazi INA Loyalty programa, a dodatno će se kontaktirati putem push i inbox poruke unutar same aplikacije.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će dobitnicima dnevnih i tjednih nagrada nagrade dostaviti preporučenom poštom u roku od 30 dana od slanja pisane obavijesti, na adresu prebivališta koju naznači dobitnik putem e-maila. Ako dobitnik nagradu dobiva preporučenom poštom i ne bude zatečen na navedenoj adresi, priređiva će ponovo pokušati obaviti dostavu, uz prethodni kontakt s dobitnikom.

Oglasi

Ukoliko dobitnik ne želi dostavu nagrade putem pošte, svoju nagradu može preuzeti i osobno, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o osvojenoj nagradi, i to na adresi Priređivača- INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb. Ako dobitnik ne preuzme svoju nagradu osobno na adresi Priređivača u navedenom roku, priređivač će ga ponovno u narednom roku od osam dana pozvati da nagradu preuzme u naknadnom roku od 15 dana od dana primitka obavijesti za osobno preuzimanje nagrade.

Ako dobitnik niti u naknadnom roku ne podigne nagradu, odnosno ako ponovljena dostava poštom na adresu ostane bezuspješna, dobitnik gubi pravo na nagradu, a Priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti u Ministarstvo financija.

Pomoć i informacije

Najprije pregledajte pravila igre, ako još imate pitanja, pošaljite nam e-mail na [email protected] ili nas nazovite u bilo koje vrijeme na INA Besplatni telefon na 0800 11 12.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.inaloyaltynagradnaigra2023.com

Za detaljna pravila u PDF dokumentu kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x