Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

ina-formula-1-vn-madjarska-nagradna-igra-2011Na Ininim benzinskim postajama od 6. do 30. lipnja 2011. provodi se nagradna igra pod nazivom „INA vas vodi na utrku Formule 1“.

U nagradnoj igri možete sudjelovati ukoliko za vrijeme trajanja nagradne igre ostvare kupnju INA CLASS ili bilo kojeg drugog goriva u vrijednosti od 150 kuna te jednog Red Bull napitka na svim Ininim benzinskim postajama.

Glavna nagrada je trodnevno VIP putovanje za dvije osobe na utrku Formule 1 u Mađarskoj od 29. 7. do 1. 8. 2011.!

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS na broj 60050 sa sljedećim podacima:
– Ključna riječ FORMULA
– Broj računa
– Oznaka mjesto troška (MT)
– Ime i prezime, adresa, poštanski broj i mjesto

(npr. FORMULA, 0 123456, S250, MARKO MARKOVIĆ, MARKOVIĆEVA 3, 10000 ZAGREB)

Svaki sudionik može poslati neograničeni broj poruka s različitim brojevima računa, a jedinstveni broj računa može samo jednom ući u obzir za osvajanje nagrade. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz izvlačenja. Dobitnik ostvaruje pravo na preuzimanje nagrade tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Izvlačenja dobitnika nagradne igre “INA vas vodi na utrku Formule 1” održat će se u prostorijama tvrtke INA Industrija nafte d.d. na adresi Av. V. Holjevca 10 u Zagrebu, dana 04.07.2011. s početkom u 14:00 sati. Izvlačenje dobitnika provest će elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze svih ispravnih pristiglih SMS poruka.

Imena dobitnika nagrada biti će objavljena najkasnije 8 dana nakon izvlačenja na web stranicama www.megafon.hr i www.ina.hr. Dobitnici nagrada bit će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi u roku od 8 dana od izvlačenja.

Pravila nagradne igre pročitajte na stranici www.ina.hr

Najnovije nagradne igre

Oglasi