IQ Vas vodi u Dubai

mondi-vodi-u-dubaiZa sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti 5 kutija  IQ triotec premium papira, čime se ostvaruje pravo na nagradni kupon koji se zatim šalje poštom na adresu Europapier Croatia d.o.o. s imenom i prezimenom, adresom i brojem telefona sudionika, najkasnije do 30.06.2012.. godine (uključujući i taj datum) i to na adresu:

Europapier Croatia d.o.o
III rimski odvojak bb
10360 Sesvete – Zagreb

Svaki sudionik na adresu Priređivača može poslati neograničen broj ispunjenih kupona. Pravo sudjelovanja imaju svi građani RH.

Nagradni fond u ukupnoj vrijednosti od 44.940,00  kuna sastoji se od 3 nagrade:

Za tri izvučena kupca nagrada je
putovanje za 2 (dvije) osobe u Dubai u trajanju 5 dana/4 noćenja
vrijednost pojedinačne nagrade je 14.980,00kn

Nagrada uključuje:
Zrakoplovni prijevoz ( polazak: Zagreb-Beč-Dubai; povratak: Dubai-Beč Zagreb). Zrakoplovne pristojbe. Smještaj u hotelu sa 3* u dvokrevetnoj sobi s doručkom. Transfer od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku. Trošak ishođenja vize (putovnice moraju biti važeće najmanje 6 mjeseci od početka putovanja, u putovnici ne smije biti žig države Izrael). Tri izleta prema programu turističke agencije.

Javno izvlačenje nagrada održat će se u sjedištu Priređivača na adresi, III . rimski odvojak bb, 10360 Sesvete – Zagreb dana 06.07.2012. godine s početkom u 12 sati.

Imena dobitnika biti će objavljena na Internet stranicama Europapier Croatia d.o.o,  u roku  (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrade biti će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi i terminu preuzimanja nagrade.

Više o nagradnoj igri na ovoj stranici

Prethodni članakBodrite Medveščak u doigravanju!
Sljedeći članakJa volim mamu

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE