Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

diona-nagradna-igra-ford-fiestaNagradna igra traje do 31. siječanj 2014. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Diona.

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, Nesquik, Nestlé čokolade, Kit Kat, Lion, Maggi, Thomy, Nestlé dječja hrana, Nestle Purina. Iz nagradne igre su isključeni proizvodi Nestlé žitarica, te NAN 1 i NAN H.A.1 iz kategorije dječje hrane. Ostali proizvodi iz kategorije dječje hrane sudjeluju u nagradnoj igri.

Za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji Nestlé proizvod uključen u nagradnu
igru sukladno prethodnom članku, na bilo kojem prodajnom mjestu trgovačkog lanca Diona u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS sa sljedećim podacima:
Ključna riječ, broj računa po kojemu su proizvodi kupljeni, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja
na broj 60023. Ključna riječ u ovoj nagradnoj igri je DIONA. (Npr. DIONA, 12345, Ivan Horvat, Gajeva 5, Zagreb)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Nagradni fond je:
1x FORD FIESTA MCA TREND 1.0 GDi u vrijednosti od 95.534,46 kuna
10x NESTLÉ poklon paket

Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (sa istog ili drugog broja mobilnog telefona) SMS će biti proglašen nevažećim za sudjelovanje u nagradnoj igri. Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Ostavljanjem svojih podataka i sudjelovanjem u nagradnoj igri pristaje da ga se obavještava o promotivnim novostima. Sudionik se može odjaviti s liste primatelja promotivnih poruka ukoliko pošalje na primljenu
promotivnu poruku riječ STOP.

Izvlačenje nagrada održat će se dana 03. veljače 2014.

Imena svih dobitnika bit će objavljena na web adresi www.nestle.hr u roku 8 dana od izvlačenja pojedinog dobitnika. Dobitnici nagrada će biti pismeno obaviješteni o dobitku i načinu preuzimanja nagrade 8 dana od objave dobitnika.

Detalje nagradne igre pogledajte u PDF-u koji možete pronaći na www.nestle.hr

 

 

Najnovije nagradne igre

Oglasi