Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Zvijezda  nagradni natječaj organizira se na portalu https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/ u razdoblju od 06.06.2018. do 11.07.2018. godine.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
15x poklon paket Zvijezda majoneze, pojedinačne vrijednosti 158,06 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju čitatelji portala https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/ koji se prijave od 06.06. do 11.07.2018.g. do 23:59 sati putem prijavnice koja će se nalaziti na portalu jutarnji.hr/dobrahrana na linku https://projekti.inspirium.hr/zvijezda i pošalju svoje podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail) i kreativni odgovor na pitanje Kako bi nazvao svoj kreirani sendvič?

Odabir pobjednika provest će žiri u sastavu od 3 člana. Između dostavljenih odgovora na postavljeno pitanje žiri će prema kriteriju originalnosti izabrati 15 dobitnika.

Dobitnici nagrade koji su ispunili uvjete iz ovih Pravila bit će pisano obavješten o osvajanju nagrade kao i putem telefona, te će biti obavješteni o terminu uručenja nagrade. Pisana obavijest će se poslati dana 12.07.2018.g. na e-mail adresu s koje je poslana prijava za nagradni natječaj.

Za prijavu i detalje klikni OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi