NaslovnicaDobitnici nagradne igreJameson nagradna igra 2021: JAMESON SENZACIJA, GRILLING KOMBINACIJA

Jameson nagradna igra 2021: JAMESON SENZACIJA, GRILLING KOMBINACIJA

Jameson nagradna igra održava se i provodi od 17.5.2021. do 18.6.2021. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od sljedečih nagrada:
3 x Roštilj vrijednosti 6.190,00 kuna
30 x Jameson set za roštiljanje (jedan set sadrži: 1x termo kutija, 1x set s priborom za roštiljanje, 1x pregača za roštilj majstora, 1x Jameson 1L, 1x igraće karte
20 x Vreća za sjedenje

U nagradnoj igri mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem SPAR ili INTERSPAR prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupi bilo koji Jameson 0,7L.

Prijavu za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti na jedan od dva načina:
1. slanjem SMS-a sadržaja JAMESON, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60221 (2,40 kn/SMS).
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene dijakritičke znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. ispunjavanjem obrasca na www.sinemetu.hr

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 21. lipnja 2021. u prostorijama priređivača nagradne igre uz nadzir tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni uz pomoć računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Dobitnici će o osvojenoj nagradi i načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Jameson nagradna igra 2021 traje do 18.6.2021, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Dobitnike Jameson nagradne igre možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE