NaslovnicaIzdvojenoJamnica: Osvježi vozni park uz društvo iz Jamnice

Jamnica: Osvježi vozni park uz društvo iz Jamnice

Trajanje:

Jamnica nagradna igra traje od 14.03.2022 do 24.04.2022. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet trgovinu

Nagrade:

 • GLAVNA NAGRADA:
  • 1 x Toyota C-HR Hybrid My 22 1.8 HSD 5D E-CVT C-ENTER
 • OSTALE VRIJEDNE NAGRADE:
  • 6 x Xiomi Mi Electric Scooter 3

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe.

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i društva New Level d.o.o., Badalićeva 31, Zagreb, OIB 99200431992, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj Konzum prodavaonici kupe bilo koji proizvod robnih marki:
Jamnica, Jamnica Mild, Botanica, Sensation, Sarajevski Kiseljak, MgMivela, Jana, Jana Vitamin, Jana s okusom voća, Sara, Goda, Jana ledeni čaj, ProSport, ProGame, Sky i Barts.

Nakon kupnje, broj računa potrebno je prijaviti slanjem na jedan od dva načina:

 1. Slanjem SMS poruke sadržaja: JAMNICA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto i poštanski broj) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

ili

 1. Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.jamnica.company (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto te broj mobitela ili telefona)

Napomene:

 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje i objava dobitnika

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima.

Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada održat će se u prostorijama priređivača prema sljedećem rasporedu:

 • 21.3.2022. za prijave od 14.3. do 20.3.2022.
 • 28.3.2022. za prijave od 21.3. do 27.3.2022.
 • 4.4.2022. za prijave od 28.3. do 3.4.2022.
 • 11.4.2022. za prijave od 4.4. do 10.4.2022.
 • 19.4.2022. za prijave od 11.4. do 17.4.2022.
 • 25.4.2022. za prijave od 18.4. do 24.4.2022.

Na svakom izvlačenju dobitnika tjednih nagrada izvući će se jedan dobitnik.

Izvlačenje za glavnu nagradu, automobil TOYOTA C-HR HYBRID, održat će se 25.4.2022.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.jamnica.company.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja.Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Trošak registracije i osiguranja automobila snosi dobitnik.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu, fotografiju) Priređivač može koristiti u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima nagradne igre bez naknade i dodatne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Pravila Jamnica nagradne igre u Konzumu

Jamnica nagradna igra 2022 traje do 24.04.2022., a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE