NaslovnicaIzdvojenoJamnica nagradna igra 2022: Osvoji put u Katar na svjetsko nogometno prvenstvo!

Jamnica nagradna igra 2022: Osvoji put u Katar na svjetsko nogometno prvenstvo!

Novi krug!!!!

Počeo je novi krug nagradne igre Jamnice za Katar koji traje do 16.10.2022, a detaljna pravila možete pronaći na sljedećem linku:
>>> 2. krug – Jamnica nagradna igra za Katar <<<

Trajanje:

Jamnica nagradna igra traje od 15.06.2022 do 01.08.2022

Nagrade:

 • 1 x putovanje u Katar za 4 osobe*
  • Povratne avionske karte
  • Smještaj u Kataru
  • Posjet dvije utakmice reprezentacije
  • Razgledavanje Katara za 4 osobe

Ukupna vrijednost nagrade iznosi 160.000 kn

* Dobitnik nagradne igre vodi na put u Katar svoja 3 prijatelja ili člana obitelji.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske.

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Kako sudjelovati?

 1. Kupi najmanje 1L staklene boce Jamnica na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj ili na e-commerce web stranici bilo kojeg trgovačkog društva registriranog u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 15.06.2022. do 01.08.2022.
 2. Prijavi se slanje SMS poruke sadržaja JAMNICA, broj računa, ime i prezime, adresa na 60777 (2,40 kn/SMS) ili se prijavi na www.jamnica.hr

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada održat će se u prostorijama priređivača BBDO Zagreb d.o.o na adresi, Šoštarićeva 10, Zagreb i to prema sljedećem rasporedu: Izvlačenje i objava dobitnika nagradne igre obavit će se 02.08.2022.

Izvlačenje dobitnika provest će se računalnim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka i upisanih brojeva računa u obrascu na www.jamnica.hr.

U slučaju da izvučena SMS poruka ili upisani broja računa u obrascu na www.jamnica.hr ne sadržava sve podatke dfinirane pravilima ili da sadrži pogrešne ili nerazumljive podatke, smatrat će se nevažećom te će biti izvučena druga SMS poruka ili drugi upisani broj računa.

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni na www.jamnica.hr prema rasporedu izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagradu u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku priređivač ih je dužan ponovno u roku od osam dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Prijava i pravila

Za prijavu putem web stranice klinite OVDJE

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE