NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstalo2. krug - Jamnica nagradna igra 2022: Osvoji putovanje u Katar na...

2. krug – Jamnica nagradna igra 2022: Osvoji putovanje u Katar na svjetsko prvenstvo

Trajanje:

Jamnica nagradna igra za putovanje u Qatar 2022 traje od 2.9.2022. do 16.10.2022. (ovo je drugi krug nagradne igre)

Nagrade:

 • 1 x aranžman za ekipu/obitelj od 4 člana (aranžman uključuje: povratnu avionsku kartu, smještaj u Katru, posjet dvije utakmice reprezentacije i organizirano razgledavanje Katra za četiri osobe) Ukupna vrijednost nagrade iznosi 160.000,00 kn/ 21.235,65€ (cijena je s PDV-om)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača, zaposlenici Jamnica plus d.o.o. te njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se:

 1. Kupnjom 1L staklene boce Jamnica na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj ili na e-commerce web stranici bilo kojeg trgovačkog društva registriranog u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 2.9.2022. do 16.10.2022.
 2. Prijavom sudjelovanja:
  • Slanjem poruke s ključnom riječi JAMNICA, brojem računa, imenom i prezimenom te adresom na broj 60777 npr. JAMNICA, 17605/1210/1, Ivana Horvat, Ilica 1, 10000 Zagreb (Cijena SMS poruke je 2,40 kn/0,32€ SMS (PDV uključen)
   ili
  • Upisom broja računa u obrazac na www.jamnica.hr.

Prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri bit će potvrđena od strane Izvršitelja SMS porukom.

U nagradnoj igri će sudjelovati sve SMS poruke i upisi broja računa zaprimljeni na način kako je to opisano u pravilima. SMS poruke i upisi broja računa pristigli nakon tog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Operator SMS usluge je New Level d.o.o. Zagreb, Badalićeva 31, Zagreb

VAŽNO!

Sudionici nagradne igre moraju do kraja čuvati račun te ga na zahtjev organizatora nagradne igre i pokazati. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje računa, poslanog u SMS poruci dobitnika ili putem upisa broja računa u obrazac na www.jamnica.hr. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Napomene:

 • Svaki sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka i upisati broj računa u obrazac na www.jamnica.hr, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji.
 • Svaka prijava (s različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade.
 • U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, imat će samo prvi sSudionik koji je prijavio takav broj računa.
 • Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Kupnja jedne litre Jamnice u staklenoj boci na jednom (istom) računu osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje i objava dobitnika nagradne igre obavit će se 18.10.2022

Izvlačenje dobitnika provest će se računalnim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka i upisanih brojeva računa u obrascu na www.jamnica.hr.

Dobitnici će biti objavljeni na www.jamnica.hr prema rasporedu izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagradu u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku priređivač ih je dužan ponovno u roku od osam dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila Jamnice nagradne igre za Katar 2. krug

Za praijavu putem web stranice posjetite www.jamnica.hr/hr/nagradna-igra/

Detaljna pravila nagradne igre Jamnice za Qatar 2022 možet pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE