Oglasi
NaslovnicaDobitnici nagradne igreJimmy Fantastic nagradni natječaj: Osvoji zalihu čokolade za cijelu 2023 godinu

Jimmy Fantastic nagradni natječaj: Osvoji zalihu čokolade za cijelu 2023 godinu

Oglasi

Trajanje:

Jimmy Fantastic nagradni natječaj traje od 01. prosinca 2022.g od 00:00h do 31. prosinca 2022.g do 24:00h.

Dobitnici

Popis dobitnika možete pronaći na stranici www.cokoladnija-godina.jimmy-fantastic.com

Nagrade:

  • 3 x GLAVNA NAGRADA – godišnja zaliha Jimmy Fantastic čokolade (vrijednost pojedinačne nagrade je 16.414,05 kn/2.178,52 €, PDV uključen u cijenu).
  • 362 x Jimmy Fantastic Paket

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ima svaka fizička osoba starija od 18 godina s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Hrvatskoj.

Oglasi
Oglasi

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju osobe zaposlene kod organizatora i njihovih povezanih društava, agencije, članovi njihove uže obitelji (bračni drug, izvanbračni partner, braća, sestre, roditelji, djeca i s njima zakonski izjednačene osobe) kao ni druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradnog natječaja.

Kako sudjelovati?

Uploadaj fotku ili video kako ti i Jimmy prizivate čokoladniju 2023. godinu:
Zapetljaj se božićnim lampicama i Jimmyjem, testiraj svoje vokalne sposobnosti s Jimmy mikrofonom ili ukrasi bor Jimmyjem umjesto kuglicama…
Pusti mašti na volju i budi jedan od 365 nagrađenih! 🍫

Pojedinačni sudionik može poslati (prijaviti) jednu ili više kreativnih fotografija ili video uradaka, ali može osvojiti samo jednu nagradu.

Prijavi svoje kreativne fotografije ili video uradke tijekom trajanja natječaja na web stranici www.cokoladnija-godina.jimmy-fantastic.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomene:

  • Kupnja proizvoda nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju.
  • Objavljivanjem svoje fotografije/video uratka na navedenoj web stranici i time sudjelovanjem u nagradnom natječaju, pojedinačni sudionik jamči da je fotografija/video uradak njegovo autorsko djelo i prenosi sva autorska prava na organizatora bez sadržajnih, vremenskih i teritorijalnih ograničenja i ikakve naknade.

Odabir dobitnika

Žiri će, prema vlastitoj diskreciji, birati pobjednike, i to na osnovu kriterija: kreativnost, ideja i originalnost.

Oglasi
Oglasi

Odabir dobitnika biti će najkasnije do 09.01.2023

Žiri će odabrati 365 najkreativnijih fotografija ili video uradaka čiji će autori osvojiti nagradu: autori 3 najkreativnije prijave osvajaju godišnju zalihu Jimmy Fantastic čokolade, preostale 362 prijave se nagrađuju slatkim Jimmy Fantastic paketom.

Objava dobitnika

Objava dobitnika nagradnog natječaja biti će na web stranici cokoladnija-godina.jimmy-fantastic.com u roku od 14 dana nakon izvlačenja.

Obavijest dobitnicima

Dobitnici će biti obaviješteni pisanim putem od strane Organizatora o načinu preuzimanja nagrade te o eventualnim dodatnim potrebnim podacima dobitnika koji su neophodni za realizaciju nagrade. Ukoliko se dobitnik nagrade iz ovog natječaja ne javi povratno Organizatoru u roku od 3 dana od dana kontaktiranja, smatrat će se da je dobitnik odustao od nagrade, a Organizator nema daljnju obavezu isporučiti nagradu.

Dostava nagrada

Rok za isporuku nagrade od strane organizatora je 30 dana od dana proglašenja dobitnika.

Nagrade će za organizatora slati agencija MAVI kreativni tim.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.cokoladnija-godina.jimmy-fantastic.com

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x