Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

jutarnji-10-knjiga-paula-coelha-i-20-kino-ulaznica-za-film-hodocasnik

 

Dobitnici su:

Zorislav Tolj, Osijek, knjiga: Aleph

Maja Pavoković, Samobor, knjiga: Preljub

Ivana Radić, Sesvete, knjiga: Preljub

Ratka Vujičić, Zagreb, knjiga: Valkire

Monika Zunac, Zagreb, knjiga: Valkire

Ivana Bunjan, Sisak, knjiga: Valkire

Nicolaus-Karlo Mujkanović, Orehovec, knjiga: Valkire

Marija Trivić, Zagreb, knjiga: Pobjednik ostaje sam

Katarina Lacković, Velika Mlaka, knjiga: Pobjednik ostaje sam

Zvonimir Rajković, Sisak, knjiga: Pobjednik ostaje sam

Čestitamo sretnim dobitnicima! Svaki dobitnik, osim knjige po izboru, osvojio je i dvije kino ulaznice. Za dogovor oko ulaznica, molimo da se javite mailom na: mia@2ifilm.hr

Kino ulaznice možete iskoristiti od 6. do 31. kolovoza u CineStar kinima u Osijeku, Rijeci i Zagrebu, a od 20. do 31. kolovoza i CineStar kinima u svim ostalim gradovima u Hrvatskoj.

Paulo Coelho jedan je od najpopularnijih pisaca današnjice koji je prodao preko 165 milijuna svojih knjiga. Njegovih trideset naslova prevedeno je na preko osamdeset jezika i izdano u preko sto pedeset zemalja.

Neshvaćeni mladić i buntovnička mladost pretvorili su ga u čovjeka koji nije odustao od svog sna i postao svjetski poznati pisac. Film Hodočasnik- Najbolja priča Paula Coelha pokazuje nevjerojatan i istinit životni put Paula Coelha, pisca čije priče obožavaju milijuni ljudi.

Najveću inspiraciju Paulo Coelho je crpio iz vlastitog života, a najveću slavu stekao je s Alkemičarom. Iako je poznat javnosti, malo tko zna da je eksperimentirao s drogama, pokušao samoubojstvo, koketirao s magijom, proširio rock ‘n’ roll diljem Brazila, proživio ljubavne uspone i padove, ali nikad nije odustajao od svog najvećeg sna- da postane svjetski priznat pisac.

Kako bi osvojili nagrade popunite obrazac sa svojim podacima ovdje i odgovorite na nagradno pitanje jer nagrađujemo najkreativnije odgovore!

Sudjelovati možete do ponedjeljka, 3. kolovoza u 23:59 sati, a imena dobitnika potražite tijekom sljedećeg dana na jutarnji.hr/kultura.

Dobitnici će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni mailom. Svaki od deset dobitnika osvojit će jednu knjigu Paula Coelha po izboru te dvije kino ulaznice za film ‘Hodočasnik – Najbolja priča Paula Coelha’.

Kino ulaznice možete iskoristiti od 6. do 31. kolovoza u CineStar kinima u Osijeku, Rijeci i Zagrebu, a od 20. do 31. kolovoza i CineStar kinima u svim ostalim gradovima u Hrvatskoj.

Za priajvu kliknite OVDJE

 Najnovije nagradne igre

Oglasi