Jutarnji list ima novo nagradnu igru za automobil Mercedes-Benz A160 CD koja traje do 04.08.
Detalje potražite na stranici
Jutarnji: Nagradna igra za Mercedes-Benz A160 CDI

 

Jutarnji list za svoje vjerne čitatelje organizira veliku nagradnu igru u kojoj će najsretniji sudionik postati vlasnik Ford Fiesta Ambiente 1.25 s 3 vrata, klimom i daljinskim zaključavanjem.

Nagradna igra počinje u ponedjeljak 19. rujna, a potrebno je sakupiti samo 4 kupona koji će u Jutarnjem listu biti objavljiveni od ponedjeljka do četvrtka i poslati ih na adresu „Nagradna igra Jutarnjeg lista“, PP 210, 10 001 Zagreb najkasnije do 03. listopada.

Propustite li izdanje Jutarnjeg lista, u petak 23.09. možete pronaći Joker kupon koji mijenja jedan kupon.

Ford Fiesta dobitnica je ugledne nagrade za dizajn RED DOT. Od tehničkih karakteristika ima napredno novo električno servo upravljanje, a sustav zaštite koristi široki raspon tehnologije za zaštitu putnika: uključujući zaštitni kavez od vrlo čvrstog čelika, sustav protiv blokiranja kotača uz pomoć pri kočenju,jutarnji-list-fiesta prednje te bočne zračne jastuke i zračne jastuke za koljena. Od pojavljivanja na tržištu pa sve do danas Fiesta niže uspjehe i odnosi trofeje i naslove koje dodjeljuju brojni magazini širom Europe – od specijaliziranih automobilskih novinara koji hvale njezinu tehničku stranu, savršenu dinamiku, gipkost s jedne strane, a kompaktnost s druge strane, do mnogih modnih recenzija koje uzdižu njenu ljepotu i sklad. U Hrvatskoj je zato 2009., proglašena automobilom godine. Fiesta je najprodavaniji mali automobil u Europi i ove godine, a u najveće joj je uspjehe piše više od milijun sretnih i ponosnih vlasnika.

Više na http://www.jutarnji.hr/nagradna-igra-skupi-samo-4-kupona-i-osvoji-najprodavaniji-mali-auto-u-europi/974512/>

Najnovije nagradne igre