NaslovnicaKategorije nagradnih igaraNovine i časopisiJutarnji list: Nagradna igra 2021 za automobil Kia Sportage

Jutarnji list: Nagradna igra 2021 za automobil Kia Sportage

Trajanje

Nagradna igra Jutarnjeg lista za automobil Kia Sportage traje od od 16.8.2021 do 25.8.2021

Nagrada je:

Kia Sportage Sportage Black Design LED vrijednosti 222.840,00 KN

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Nagradna igra vrijedi samo na području RH te u istoj mogu sudjelovati fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, čitatelji tiskanog/print izdanja Jutarnjeg lista, prodanih na području RH. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati osobe mlađe od 18 godina.

Kako sudjelovati?

  1. Sakupite 10 kupona (ili 9 kupona i jedan Joker kupon). Kuponi će biti objavljeni u Jutarnjem listu svaki dan u razdoblju od 16.8.2021. do 25.8.2021., a Joker kupon će biti objavljen u Jutarnjem listu dana 26.8.2021.
  2. Pošaljete sve kupone na adresu: PP. 210, 10001 Zagreb, s naznakom za nagradnu igru „NAGRADNA IGRA JUTARNJEG LISTA-AUTOMOBIL KIA SPORTAGE“.

Izvlačenje i objava dobitnika

U izvlačenju za nagradu sudjeluju sve pošiljke kupona pristigle do 1.9.2021. do 10 sati na adresu PP. 210, 10001 Zagreb, a koje sadrže 10 kupona (ili 9 kupona i jedan Joker kupon) objavljenih u tiskanom/print izdanju Jutarnjeg lista zajedno s osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona/mobitela) pošiljatelja.

Javno izvlačenje dobitnika održati će se 2.9.2021. u 12 sati u prostorijama Priređivača (Koranska 2, Zagreb) uz prisutnost Povjerenstva za izvlačenje i javnog bilježnika.

Rezultati izvlačenja te ime i prezime dobitnika bit će objavljeni u print izdanju Jutarnjeg lista dana 4.9.2021.

Preuzimanje nagrade

Dobitnik nagrade koji je ispunio uvjete iz pravila nagradne igre ima pravo preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ukoliko dobitnik ne preuzme svoju nagradu u roku od 30 dana, priređivač će dobitnika ponovo obavijestiti pisanim putem, te mu odrediti dodatni rok od 8 dana za preuzimanje nagrade. Ako dobitnik niti u naknadnom roku ne podigne nagradu gubi na nju pravo, a dalje se primjenjuju odredbe pravilnika o priređivanju nagradne igre.

Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnom iskaznicom odnosno ukoliko je dobitnik bez poslovne sposobnosti ili ograničene poslovne sposobnosti, osobnom iskaznicom zastupnika uz predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika.

Pravila ngradne igre

Za detljna pravile nagradne igre posjetite ww.jutarnji.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE