Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra organizira se putem kupona u Jutarnjem listu, u razdoblju od 20.11.2017.g. do 30.11.2017.g, a Joker kupon će biti objavljen u Jutarnjem listu dana 30.11.2017.

Atraktivni korejski bombončić već je dobio nadimak ‘Baby Sportage’, smješten je na platformu Rija, rastegnut je na 414 cm te šarmira čvrstom izradom, uvjerljivim ponašanjem u vožnji, ali i vizualno impresivnim dizajnom. Kompaktne dimenzije i nisko težište vozila idealan su temelj za elegantan izgled, inspiriran oblikom, funkcijom i samouvjerenom pojavom Kijinih većih sportskih terenaca (SUV). Usprkos podnici uzdignutoj od tla solidnih 18,5 centimetara, Stonic u vožnji kroz zavoje ne pokazuje sklonost prema naginjanju. Stonicova karoserija napravljena je od naprednog čelika visoke čvrstoće i vozaču daje izvanrednu samouvjerenost, a svim putnicima pruža vrhunsku udobnost. Zahvaljujući podnici bez problema se savladavaju visoki gradski rubnjaci i ležeći policajci. Zasluga je to obilnog korištenja visokočvrstog čelika, ali i umješno podešenog ovjesa. Vožnja i upravljivost podešeni su za maksimalno pružanje užitka u vožnji, s upravljačem i ovjesom po europskom ukusu. Budući da je Stonic namijenjen ljudima koji su traže moderan i atraktivan automobil, nudi se visoka razina personalizacije. Tako je moguće birati između čak devet boja karoserije i 5 boja krova, čime se dobiva potencijalnih 20 kombinacija. Nagradni Stonic izvana je srebni, a dolazi bogato opremljen s automatskom klimom, 7-inčnom satelitskom navigacijom, sustavom pomoći pri kretanju na uzbrdici, stražnjim parking senzorima, kamerom za vožnju unatrag, sustavom za automatsko kočenje i upozorenje na izlazak iz vozne trake te dnevnim LED svjetlima. Za pogon brine štedljivi 1.6-litreni turbodizelaš sa 110 KS kojeg krasi uglađen i miran rad, ali i prosječna potrošnja od samo 5 litara (uz spremnik goriva od 45 litara nudi doseg od 900 kilometara).

Stonic, kao i sve ostale nove Kije, standardno dolazi sa 7-godišnjim tvorničkim jamstvom (do 150.000 km, prve tri godine bez ograničenja kilometraže), koja vrijedi za cijelo vozilo.Najnovije nagradne igre

Oglasi