Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Jysk nagradna igra “Osvoji JYSK makeover stana za deset” traje od 29. kolovoza 2019. do 29. rujna 2019. na JYSK prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x Poklon bon za uređenje stana u vrijednosti 10.000 kuna
4 x Fotelja za ljuljanje NEBEL, pojedinačna vrijednost 1.499,00 kuna
5 x Posteljina, pojedinačna vrijednost 269,00 kuna
5 x Ručnik 50×100, pojedinačna vrijednost 159,00 kuna
5 x Ručnik 70×140, pojedinačna vrijednost 79,95 kuna
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 18.535,75 kuna.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre naprave kupnju u JYSK-u u minimalnom iznosu od 100 kuna i broj računa prijave slanjem SMS-a sadržaja: JYSK, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika održat će 30.9.2019. u prostorijama Priređivača. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.jysk.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Za detaljna pravila Jysk nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi