Oglasi

JYSK nagradna igra 2021: JYSKSLAVI 50 TRGOVINA I NAGRAĐUJE S 50.000 KUNA!

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineJYSK nagradna igra 2021: JYSKSLAVI 50 TRGOVINA I NAGRAĐUJE S 50.000 KUNA!

Trajanje:

JYSK nagradna igra se provodi od 30.9.2021. do 3.11.2021. na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

1 x Premium Visa Gold kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 50.000 kuna *
5 x Hovborg masažna fotelja, pojedinačne vrijednosti je 2.799,00 kuna
10 x Set popluna ULVIK (50x70cm ULVIK jastuk + poplun 950gr veličine 135x200cm), pojedinačne vrijednosti 478,00 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe.

Oglasi

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i tvrtke New Level d.o.o. niti članovi njihove uže obitelji.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem JYSK prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj naprave kupnju u minimalnom iznosu od 350 kuna na jednom računu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

  1. Poslati SMS sadržaja: JYSK, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
    ili
  2. Ispuniti obrazac na stranici https://jysk.hr/osvoji (potrebno je upisati broj računa, kontakt broj mobitela, ime i prezime, adresu)

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je sudionicima nagradne igre ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada bit će održano 5. 11. 2021. u prostorijama Priređivača.

Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Prilikom izvlačenja nagrada, prvo se izvlače dobitnici niže pojedinačne vrijednosti nagrada, a potom dobitnici više pojedinačne vrijednosti nagrada.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici https://jysk.hr/osvoji

Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, a način preuzimanja bit će dogovoren sa svakim dobitnikom pojedinačno.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje punomoći i identifikacijske isprave.

Pravila

Jysk nagradna igra traje do 3.11.2021., a za prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE