NaslovnicaBesplatne nagradne igreJYSK nagradni natječaj 2021: Ususret Božiću

JYSK nagradni natječaj 2021: Ususret Božiću

Trajanje:

JYSK nagradni natječaj 2021 traje od 1.12.2021 do 24.12.2021 u 4 tjedna:

 1. tjedan od 1. do 6. 12.
 2. tjedan od 7. – 12. 12.
 3. tjedan od 13. do 18. 12.
 4. tjedan od 19. do 24. 12. 2021.

Nagrade:

 • Glavna nagrada: Glavni dobitnik kao nagradu dobiva JYSK poklon-bon u vrijednosti od kn 2.000

Svakog tjedna:

 1. dobitnik – kao nagradu dobiva JYSK poklon-bon u vrijednosti od kn 300 kn
 2. dobitnik – kao nagradu dobiva JYSK poklon-bon u vrijednosti od kn 300 kn

Pravo sudjelovanja

U JYSK natječaju mogu sudjelovati fizičke osobe registrirane kao korisnici newslettera JYSK-a, koji je dostupan na web stranici www.jysk.hr

Djelatnici priređivača kao i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, djeca, braća i sestre, supružnici, bez obzira na mjesto boravka) i osobe koje žive u istom kućanstvu su isključeni od sudjelovanja u natječaju.

Kako sudjelovati?

Nagradni natječaj sastoji se u odgovaranju na pitanja postavljena na web stranici www.jysk.hr pri čemu sudionik tijekom svakog tjedna trajanja natječaja ima pravo otvoriti jedna “vrata” za odnosni tjedan i jednom kreativno odgovoriti na pitanje tjedna. Dani odgovor ne smije biti dulji od 255 znakova sa razmacima.

Tjedni trajanja natječaja su:

 • 01.12.-06.12.
 • 07.12.-12.12.
 • 13.12.-18.12.
 • 19.12.-24.12.

Tijekom trajanja Natječaja, svaki sudionik natječaja može podnijeti najviše jednu prijavu na natječaj.

Odabir dobitnika

Priređivač će od pristiglih odgovora za prethodni tjedan, odabrati 2 najoriginalnija i najkreativnija odgovora, a na temelju ocjene komisije priređivača.

Odluka o izboru tjednog dobitnika natječaja bit će objavljena na web stranici priređivača u roku od osam dana računajući od dana dovršetka pojedinog tjedna.

Pored tjednih dobitnika, oriređivač će od svih pristiglih odgovora, temeljem ocjene komisije priređivača, izabrati i 1 glavnog dobitnika. Odluka o jednom glavnom dobitniku donosi se po isteku posljednjeg tjedna trajanja natječaja i objavljuje zajedno sa podatkom o tjednim dobitnicima za četvrti tjedan trajanja natječaja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici se trebaju u roku od 10 dana nakon objave odluke o izboru dobitnika natječaja javiti na e-adresu [email protected] radi dogovora o preuzimanju nagrade.

Nagrade se dobitnicima s prebivalištem ili boravištem u Zagrebu uručuju osobno (na adresi Priređivača), a dobitnicima s prebivalištem ili boravištem izvan Zagreba mogu se poslati poštom preporučeno ili preuzeti po punomoćniku.

Pravila i sudjelovanje

Za dtaljna pravila JYSK nagadnog natječaja i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE