Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Jysk nagradni natječaj provodi se u razdoblju od 29. kolovoza 2019. godine do 11. rujna 2019. godine i sastoji se od jednog (1) kola.
Nagradni fond sastoji se od fotelje za ljuljanje NEBEL u vrijednosti od 1.499,00 kn

Jysk nagradni natječaj ima jedno kolo i odvija se na Facebook stranici Priređivača https://www.facebook.com/JYSK.hr
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj koje su u periodu trajanja Nagradnog natječaja pristupile Facebook stranici https://www.facebook.com/JYSK.hr i odgovorile na postavljeno pitanje.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju putem Facebook stranice https://www.facebook.com/JYSK.hr potrebno je preko vlastitog Facebook profila ostaviti 2 (dvije) fotografije u komentaru objave u kojoj se postavlja pitanje „Kako je izgledao vaš dom nekad i sad?“. Fotografije trebaju predstavljati slike interijera iz prethodnog razdoblja i trenutno stanje interijera, s time da na slici trenutnog stanja interijera moraju biti vidljiva najmanje 2 JYSK proizvoda. Sve prethodno navedeno predstavlja uvjet bez kojeg nije moguće sudjelovati u samom nagradnom natječaju.

Javni odabir dobitnika provodit će se odabirom najkreativnijeg iz baze sudionika Nagradnog natječaja koji su zadovoljili uvjete sudjelovanja. Završni odabir održat će se dana 12.09.2019. godine – bira se najkreativniji odgovor zaprimljen u bazi tijekom cijelog perioda Nagradnog natječaja.Dobitnik će biti objavljen najkasnije 8 (osam) dana od dana odabira, i to na internet stranici te na Facebook stranici Jyska. Dobitnik će biti pozvan putem Facebooka da se javi u inbox JYSKa Hrvatska s kontakt podacima, te će se tom prilikom zatražiti njegova adresa, a sve kako bi mu se moglo organizirati preuzimanje nagrade u najbližoj JYSK trgovini.

Za detaljna pravila i igranje Jysk nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi