Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kandit nagradna igra traje u periodu od 01.listopada 2019. do 15. studenog 2019.

Fond nagrada sastoji se od sljedećih nagrada:
1 X obiteljsko putovanje za 4 osobe (2 odrasle osobe, 2 djece do 12. godina), u zemlju Djeda Božićnjaka (Rovaniemi, Laponija, Finska), u vrijednosti od 16.720,00 kn. (Hotel s 3 zvjezdice, termin navedenog putovanja je 14-15.12.2019.)
20 X poklon paketa Kandita

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki sudionik koji za vrijeme trajanja nagradne igre izreže 2 markice s bilo kojeg od sljedećih proizvoda: KANDI PUCKO 80 g, KANDI GUMENKO 100 g, KANDI MLJACKO CONFETTINO ČOKOLADA 230 g, KANDI MLJACKO JELLY KICKS COLA 320 g, KANDI MLJACKO CHOCO BANANA MINI 120 g* , KANDI MLJACKO CONFETTINO 30 g, MLJACKO CHOCO BANANA ORIGINAL 280 g ILI MLJACKO JELLY KICKS MALINA I JAGODA 320 g (Na ambalaži proizvoda nalaze se markice s likovima) te zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) pošalje na adresu: Kandit d.o.o. Vukovarska 239, 31 000 Osijek, Hrvatska za nagradnu igru „SLATKIĆI TE VODE U GRAD DJEDA BOŽIĆNJAKA“. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem koverti, ali jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.
Napomena: S proizvoda KANDI MLJACKO CHOCO BANANA MINI 120 g potrebno je izrezati 2 EAN codea (umjesto 2 markice)

Nagradno izvlačenje obavit će se 20.11.2019. s početkom u 11 sati u prostorima Kandita d.o.o. Javno izvlačenje će se obaviti nakon miješanja koverti u prigodnom prostoru, te izvlačenjem koverti dok se ne izvuku sve nagrade. Izvlačenje će nadzirati komisija od tri predstavnika Kandita d.o.o.

Rezultati i dobitnici bit će objavljeni na internet stranicama Kandit i Facebook stranici Kandit – 2 dana nakon izvlačenja. Javne objave rezultata bit će uklonjene u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe navedene objave, a sve u svrhu poštivanja propisa vezanih uz zaštitu osobnih podataka.

Dobitnici će o nagradama biti obaviješteni pismenim putem i telefonom u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti svoje osobne podatke te svojim potpisom da je preuzeo nagradu. Rok za podizanje nagrada 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku iz prethodnog stavka ovog članka svoje nagrade, priređivač će ponovo u roku od 8 dana od isteka roka za podizanje nagrada obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade. Nagrade će biti uručene osobno ili poštom.

Za detaljna pravila Kandit nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi