KANDIT nagradna igra 2021: Woow nagradna igra

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceKANDIT nagradna igra 2021: Woow nagradna igra
Oglasi

Kandit nagradna igra traje od 15.5.2021. do 30.6.2021. u svim prodajnim objektima na teritoriju RH.

Nagradni fond uključuje:
1 X obiteljsko ljetovanje za 4 osobe (2 odrasle osobe, 2 djece do 12. godina), u hotelu Sol Garden Istra for Plava Laguna, ukupne vrijednosti 30.000 kn.
20 X poklon paketa Kandita i Koestlina u iznosu 200 kn

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe s mjestom prebivališta u Republici Hrvatskoj osim radnika Kandita d.o.o., Koestlina d.d. i Plave lagune d.d. te članova njihove uže obitelji.

Oglasi

U nagradnoj igri može sudjelovati na način da za vrijeme trajanja nagradne igre izrežete 2 markice s bilo kojeg od sljedećih proizvoda Kandi Berry Fruit Choc. 90 G, Kandi Coconut & Crispy Choc. 90 G, Praline Coconut & Berry Fruit 280 G, Choco Banana Berry Fruit 280 G, Žele Kocke Berry Fruit 330 G, Breakfast Biscuits Berry Fruit 160g , Paris Berry Fruit (3x75g) 225g . (Na ambalaži proizvoda nalaze se markice sa znakom Plava Laguna za proizvode koji sudjeluju u nagradnoj igri) te zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) pošalje na adresu: Kandit d.o.o. Vukovarska 239, 31 000 Osijek, Hrvatska za nagradnu igru “Woow nagradna igra. Osvoji cool ljetovanje!”.

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem koverti, ali jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Nagradno izvlačenje obavit će se 5.7.2021. s početkom u 11 sati u prostorima Kandita d.o.o. Javno izvlačenje će se obaviti nakon miješanja koverti u prigodnom prostoru, te izvlačenjem koverti dok se ne izvuku sve nagrade. Nagradno izvlačenje će nadzirati komisija sastavljena od tri predstavnika Kandita d.o.o.

Rezultati i dobitnici bit će objavljeni na internet stranicama Kandita i Koestlina i Facebook stranici Kandita i Koestlina dva dana nakon izvlačenja. Javne objave rezultata bit će uklonjene u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe navedene objave, a sve u svrhu poštivanja propisa vezanih uz zaštitu osobnih podataka.

Rok za podizanje nagrada je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. Ako dobitnici nagrade ne podignu u predviđenom roku, priređivač će ih ponovo u roku od 8 dana od isteka roka za podizanje nagrada obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade. Ako dobitnik u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Nagrade će biti uručene osobno ili poštom, a dobitnici će o nagradama biti obaviješteni pismenim putem i telefonom u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti svoje osobne podatke te svojim potpisom da je preuzeo nagradu.

Kandit nagradna igra 2021 traje do 15.5.2021., a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi