NaslovnicaDobitnici nagradne igreKANDIT nagradna igra 2021: Woow nagradna igra

KANDIT nagradna igra 2021: Woow nagradna igra

Dobitnici Kandit nagradne igre su navedeni OVDJE

Kandit nagradna igra traje od 15.5.2021. do 30.6.2021. u svim prodajnim objektima na teritoriju RH.

Nagradni fond uključuje:
1 X obiteljsko ljetovanje za 4 osobe (2 odrasle osobe, 2 djece do 12. godina), u hotelu Sol Garden Istra for Plava Laguna, ukupne vrijednosti 30.000 kn.
20 X poklon paketa Kandita i Koestlina u iznosu 200 kn

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe s mjestom prebivališta u Republici Hrvatskoj osim radnika Kandita d.o.o., Koestlina d.d. i Plave lagune d.d. te članova njihove uže obitelji.

U nagradnoj igri može sudjelovati na način da za vrijeme trajanja nagradne igre izrežete 2 markice s bilo kojeg od sljedećih proizvoda Kandi Berry Fruit Choc. 90 G, Kandi Coconut & Crispy Choc. 90 G, Praline Coconut & Berry Fruit 280 G, Choco Banana Berry Fruit 280 G, Žele Kocke Berry Fruit 330 G, Breakfast Biscuits Berry Fruit 160g , Paris Berry Fruit (3x75g) 225g . (Na ambalaži proizvoda nalaze se markice sa znakom Plava Laguna za proizvode koji sudjeluju u nagradnoj igri) te zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) pošalje na adresu: Kandit d.o.o. Vukovarska 239, 31 000 Osijek, Hrvatska za nagradnu igru “Woow nagradna igra. Osvoji cool ljetovanje!”.

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem koverti, ali jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Nagradno izvlačenje obavit će se 5.7.2021. s početkom u 11 sati u prostorima Kandita d.o.o. Javno izvlačenje će se obaviti nakon miješanja koverti u prigodnom prostoru, te izvlačenjem koverti dok se ne izvuku sve nagrade. Nagradno izvlačenje će nadzirati komisija sastavljena od tri predstavnika Kandita d.o.o.

Rezultati i dobitnici bit će objavljeni na internet stranicama Kandita i Koestlina i Facebook stranici Kandita i Koestlina dva dana nakon izvlačenja. Javne objave rezultata bit će uklonjene u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe navedene objave, a sve u svrhu poštivanja propisa vezanih uz zaštitu osobnih podataka.

Rok za podizanje nagrada je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. Ako dobitnici nagrade ne podignu u predviđenom roku, priređivač će ih ponovo u roku od 8 dana od isteka roka za podizanje nagrada obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade. Ako dobitnik u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Nagrade će biti uručene osobno ili poštom, a dobitnici će o nagradama biti obaviješteni pismenim putem i telefonom u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti svoje osobne podatke te svojim potpisom da je preuzeo nagradu.

Kandit nagradna igra 2021 traje do 15.5.2021., a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE