NaslovnicaBesplatne nagradne igreKandit nagradni natječaj: Kandi čokolada po tvom!

Kandit nagradni natječaj: Kandi čokolada po tvom!

 

Nova Kandit nagradna igra se nalazi  >>> OVDJE <<<

Kandit natječaj traje od 01.02.2021. od 14:00 h do 28.02.2021. do 14:00 sati, na službenoj Facebook stranici Kandit Hrvatska (FB:@KanditHrvatska).

Nagradni fond uključuje:
4 x poklon paket Kandit proizvoda u vrijednosti 400kn

U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe koje su hrvatski državljani, koje su korisnici Face­book društvenih mreža i koje su popratile službenu Facebook stranicu Kandit Hrvatska (@KanditHrvatska). Svaka osoba može sudjelovati u natječaju jednom.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici moraju prati­ti službenu Facebook stranicu Kandit Hrvatska (@KanditHrvatska) te ispuniti sljedeći zadatak na linku https://poll.app.do/cokolada-3097126 odabrati vrstu čokolade, 3 sastojka, predložiti naziv i slogan čokolade. Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj.

Pobjed­ničke kombinacije čokolada, naziva i slogana odabrat će stručni žiri. Organizator natječaja će najkasnije do 14 sati, 03.03.2021. objaviti pobjednike na Facebook stranici Kandit Hrvatska.

Dobitnici moraju u roku od 4 dana od objave dobitnika poslati svoje osobne podatke organizato­ru u inbox Kandit Facebook stranice, a potpuni podaci moraju sadržavati redom navedene informacije: ime, prezime, adresu, i kontakt broj. U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti.

Za detaljna pravila kliknite OVDJE, a za sudjelovanje na Facebook stranici kliknite OVDJE

 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE