NaslovnicaBesplatne nagradne igreKarlovačko Ledeno za ljetovanje

Karlovačko Ledeno za ljetovanje

Trajanje

Natječaj Karlovačkog započinje 01.06.2023. i završava 10.06. 2023.

Nagradni fond:

  1. Nagrada: Ljetovanje u Valamar Diamant hotel za 4 osobe u periodu od 29.7. – 6.8.2023. , Superior obiteljska soba, na bazi polupansiona (Bife doručak i večera s uključenim bezalkoholnim pićima iz šankomata tijekom obroka)+ frižider s limenkama Karlovačko Ledenog
  2. Nagrada: 5 x paket (bazen, japanke, havajska košulja, otvarač za pivo, sunčane naočale, frižider s pivom)
  3. Nagrada: 5 x frižider s limenkama Ledenog

Ukupan broj nagrada: 11

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koje imaju otvorene profile na društvenim mrežama Facebook (www.facebook.com) ili Instagram(www.instagram.com) ili bilo koja punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja će se prijavljivati putem web stranice Karlovačko.

U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati osobe koje na bilo koji način sudjeluju u organizaciji Nagradnog natječaja, kao ni zaposlenici Organizatora i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća).

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u natječaju, sudionici trebaju ostaviti komentar na Facebook objavi s pozivom za sudjelovanje, u kojem opisuju kako se hlade za vrijeme ljetnih vrućina. Svaki sudionik može poslati samo jedan komentar.

Vaš komentar ostavite u objavi na na www.facebook.com/karlovackoHR

Odabir dobitnika

Dobitnike bira žiri u sastavu triju radnika organizatora. Žiri će odabrati 11 najkreativnijih prijava za koje će sudionici dobiti nagradu.

Jedan dobitnik može dobiti samo jednu Nagradu.

Obavijest o dobitku

Dobitnici će biti obaviješteni javnim odgovorom na dobitni komentar unutar dva dana nakon završetka natječaja. Dobitnici su dužni se javiti organizatoru unutar dva dana putem e-pošte kako bi potvrdili svoju nagradu.

Preuzimanje nagrade

Nagrada će biti dostavljena na adresu koju je dobitnik naveo organizatoru. Pri preuzimanju nagrade, potrebno je potvrditi identitet predočavanjem važeće osobne isprave s fotografijom.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje posjetite www.facebook.com/karlovackoHR

Za detaljna pravila posjetite www.karlovacko.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x