Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Karlovačko nagradna igra traje od 13.7.2020 do 23.8.2020 na području Hrvatske

Nagradni fond uključuje:
1 x glavna novčana nagrada na Premium Visa Gold nagradnoj kartici s raspoloživim iznosom potrošnje od 150.000,00 kn. Kartica se mora iskoristiti u roku od 4 godine od dana njezina izdavanja.
50 x sporedna novčana nagrada na Premium Visa Gold nagradnoj kartici s raspoloživim iznosom potrošnje od 4.000,00 kn (svaka sporedna novčana nagrada pojedinačno vrijednosti 4.000,00 kn). Kartica se mora iskoristiti u roku od 4 godine od dana njezina izdavanja.
50 x mjesečna zaliha piva koja se sastoji od 5 gajbi Karlovačkog svijetlog piva (svaka mjesečna zaliha piva pojedinačno vrijednosti 699 kn
Nagradnim karticama nije moguće podizanje gotovog novca.
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 384.950 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre, u bilo kojoj trgovini/ ugostiteljskom objektu na području Republike Hrvatske, kupe najmanje 2 bilo koja Karlovačko lager proizvoda, uz uvjet da je kupnja oba ostvarena na istom računu. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priredivača niti zaposlenici partnera, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Nakon kupovine Karlovačkog potrebno je prijaviti se sudjelovanje u nagradnoj igri na jedan od dva načina:
1. slanjem SMS poruke sadržaja: KARLOVACKO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kuna, PDV uključen. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, d, š, ž). Poruka dulja od 160 znakova biti će dodatno naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna.
ili
2. ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.karlovacko.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu ( ulica, mjesto, poštanski broj i kontakt broj mobitela).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre. Priredivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

VAŽNO!
Broj prijava ograničen je na 3 prijave dnevno po osobi. Prijave poslane s istog broja mobitela ili s istim podacima (ime i prezime, adresa) koje su poslane nakon slanja maksimalnog broja prijava u jednom danu bit će proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 24.8.2020. u prostorijama Karlovačkog na adresi Ul. Ivana Lučića 2a, 10000, Zagreb. Izvlačenje dobitnika nagrada nadzirat će tročlana komisija i javni bilježnik. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.karlovacko.hr, a priredivač će u istom tom roku dobitnike posebno obavijestiti o nagradama putem SMS poruke. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 dana, bit će u roku od 8 dana od isteka prethodno navedenog roka ponovno o njoj obaviješten, putem SMS poruke, i nagradu će moći preuzeti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, on gubi pravo na nagradu, a priredivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Za detaljna pravila nagradne igre Karlovačkog u PDF formatu kliknite OVDJE, a za prijavu nakon kupovine kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi