NaslovnicaIzdvojenoKarlovačko nagradna igra 2021: Najbolje nagrade za uživanje među svojima

Karlovačko nagradna igra 2021: Najbolje nagrade za uživanje među svojima

Nagradna igra Karlovačkog traje od 15.3.2021. do 9.5.2021.

Najnovija Karlovačko nagradna igra se nalazi na sljedećem linku:
>>> Karlovačko nagradna igra – popis <<<

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
GLAVNE NAGRADE:
5 x Emmezeta poklon kartica vrijednosti 50.000,00 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV)
Ukupna vrijednost glavnih nagrada iznosi 250.000,00 s uračunatim PDV-om
Tjedne nagrade (ukupno):
60 × Televizor SONY KD-55X7055 + Sony soundbar
60 × Hladnjak kombinirani Klarstein, Audrey crveni
60 x Roštilj električni Klarstein, Gatsby sivi
600 x x Karlovačko svijetlo pivo gajba (20 x 0,5L povratna staklena boca)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne osobe. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod Priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca te osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupovinom bilo kojeg proizvod iz asortimana Karlovačkog piva (Karlovačko svijetlo pivo, Karlovačko Odležano, Karlovačko Crno pivo, Karlovačko 0,0%, Karlovačko Limun Natur Radler, Karlovačko Crni Limun Radler) na bilo kojem prodajnom mjestu (uključujući i ugostiteljske objekte) na području Republike Hrvatske za vrijeme trajanja nagradne igre.

Nakon kupovine prijavu za sudjelovanje je potrebno napraviti na jedan od dva načina:
1. telefonski broj 60221 poslati SMS s ključnom riječi KARLOVACKO, brojem računa, imenom i prezimenom sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. u sljedećem obliku:
KARLOVACKO, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke
ili
2. ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici nagradne igre www.karlovacko.hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese (ulica, mjesto, poštanski broj i kontakt broj mobitela).

VAŽNA PRAVILA ZA SUDJELOVANJE:
– Broj prijava putem internetske stranice www.karlovacko.hr ograničen je na 3 prijave dnevno po sudioniku
– Svaki sudionik može na jednom izvlačenju dobitnika osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi puta izvučen
– Svaki Sudionik u ovoj nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu iste vrste – na primjer 1 x Karlovačko svijetlo pivo gajba, 1 x Roštilj električni Klarstein, Gatsby sivi, itd. Ako osoba u bilo kojem izvlačenju bude ponovno izvučena za nagradu koju je već osvojila, izvlačenje će se nastaviti i bit će izvučen novi dobitnik.
– Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
– Orginlani računa, kao dokaza o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade.

Izvlačenje dobitnika dnevnih nagrada održat će se svakog radnog dana za prethodni dan nagradne igre, odnosno za sve dane za koje nisu izvučeni dobitnici dnevnih nagrada (na primjer, ponedjeljkom se izvlače dobitnici za petak, subotu i nedjelju) u uredskim prostorijama Partnera. U izvlačenju dobitnika za svaki dan sudjeluju sve prijave primljene od 00:00 do 23:59 tog dana. Za svaki
dan nagradne igre počevši od 15.3.2021. (ukupno 56 dana) izvlače se dobitnici za:
1 x Sony soundbar + Televizor SONY KD-55X7055;
1 x Hladnjak kombinirani Klarstein, Audrey crveni;
1 x Roštilj električni Klarstein, Gatsby sivi;
10 x Karlovačko svijetlo pivo gajba (20 x 0,5L povratna staklena boca)

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održat će se 10.5.2021. u uredskim prostorijama priređivača za sve prijave od 15.3. do 9.5.2021. Na glavnom izvlačenju izvlače se dobitnici za:
5 x 50.000 na Emmezeta poklon kartici;
4 x Sony soundbar + Televizor SONY KD-55X7055;
4 x Hladnjak kombinirani Klarstein, Audrey crveni;
4 x Roštilj električni Klarstein, Gatsby sivi;
40 x Karlovačko svijetlo pivo gajba (20 x 0,5L povratna staklena boca)

Ispravnost izvlačenja dnevnih nagrada nadzire tročlana komisija, koju imenuje priređivač. Izvlačenju dobitnika za glavne nagrade bit će prisutan i javni bilježnik.

Imena dobitnika (ime, prezime i mjesto stanovanja) bit će objavljena u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.karlovacko.hr priređivač će obavijestiti svakog dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici. Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka
obavijesti priređivača o osvojenoj nagradi. Ako Dobitnik ne preuzme nagradu u roku iz stavka 1. ovog članka, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka Priređivač će ponovno obavijestiti dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako Dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu.

Popis dosadašnjih dobitnika možete pronaću u PDF formatu OVDJE

Za detaljna pravila nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE