NaslovnicaDobitnici nagradne igreKarlovačko nagradna igra 2021: Novi auto parkiraj, u Karlovačkom uživaj

Karlovačko nagradna igra 2021: Novi auto parkiraj, u Karlovačkom uživaj

Dobitnici Karlovačko nagradne igre su navedeni OVDJE

Trajanje:

Karlovačko nagradna igra traje od 30.8.2021. do 3.10.2021. na svim prodajnim mjestima Plodina.

Nagrade su:

1 x Toyota Yaris hibrid SOL crvena vrijednosti 145.029,00 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV);
50 x Plodine darovna kartica pojedinačne vrijednosti 500 kuna s uračunatim PDV-om
200 x Gajba Karlovačkog svijetlog piva (20 x 0,5L)

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 197.989 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne osobe osim osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni
drugovi, roditelji i djeca te osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju, organizaciji i izvlačenju nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz asortimana Karlovačkog piva (Karlovačko svijetlo pivo, Karlovačko Odležano, Karlovačko Crno pivo, Karlovačko 0,0%, Karlovačko Limun Natur Radler, Karlovačko Crni Limun Radler), na bilo kojem Plodine prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske

Nakon kupnje za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno se prijaviti na jedan od sljedeća dva načina:

 1. Slanjem SMS-a na telefonski broj 60777 s ključnom riječi KARLOVACKO, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku:
  KARLOVACKO, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
  Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.
  ili
 2. Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.karlovacko.hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta) te broja mobitela za kontakt.

Napomene:

 • Orginalni račun s kojim se sudionik prijavio za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti orginlani
  račun na uvid pri preuzimanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 4.10.2021. u uredskim prostorijama priređivača za sve prijave od 30. kolovoza do 3. listopada 2021.

Ispravnost izvlačenja nagrada nadzirat će tročlana komisija koju imenuje priređivač.

Ima dobitnika (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) biti će objavljena u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici nagradne igre www.karlovacko.hr Objava će biti uklonjena po isteku roka od 30 kalendarskih dana od dana objave.

Obavješćivanje dobitnika o osvojenoj nagradi i preuzimanju nagrada

Priređivač će obavijestiti svakog dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici.

Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti priređivača o osvojenoj nagradi.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 dana, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno obavijestiti dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako Dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila nagradne igre i sudjelovanje

Za sudjelovanje putem web stranice posjetite www.karlovacko.hr

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE