NaslovnicaDobitnici nagradne igreKarlovačko nagradna igra: Ljubiteljima pravog piva, Karlovačko automobil dariva!

Karlovačko nagradna igra: Ljubiteljima pravog piva, Karlovačko automobil dariva!

Trajanje:

Karlovačko nagradna igra traje od 20.11.2023. do 14.01.2024. na svim prodajnim mjestima KONZUM plus d.o.o.

Dobitnici

Popis dobitnika pogledajte na stranici www.karlovacko.hr/nagradna-igra-konzum/

Nagrade:

 • 1 x Renault Captur Techno TCe 140 vrijednosti 24.779,93 EUR / 186.704,38 kuna.
 • 50 x Konzum poklon kartica vrijednosti 100,00 EUR / 753,45 kuna, što ukupno iznosi 5.000,00 EUR / 37.672,50 kuna.
 • 100 x Gajba Karlovačkog svijetlog piva (20 x 0,5L) vrijednosti 23,00 EUR / 173,29 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 2.300,00 EUR / 17.329,35 kuna s uračunatim PDV-om.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ima svaka punoljetna osoba.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Kako sudjelovati?

 1. U razdoblju trajanja nagradne igre kupite bilo koji proizvod iz asortimana Karlovačkog piva (Karlovačko svijetlo pivo, Karlovačko Ledeno, Karlovačko Crno pivo, Karlovačko 0,0%, Karlovačko Limun Natur Radler, Karlovačko Crni Limun Radler), na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske
 2. Sačuvajte račun
 3. Prijaviti se za sudjelovanje na jedan od sljedećih načina:
  • Slanjem SMS-a na telefonski broj 60777 s ključnom riječi KARLOVACKO, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku: KARLOVACKO, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto

   Cijena slanja SMS poruke je 0,32 EUR / 2,40 kuna s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 0,32 EUR / 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.
   ili
  • Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.karlovacko.hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te broja mobitela za kontakt).

Napomene:

 • Izvornik računa s kojim se sudionik prijavio za sudjelovanje u nagradnoj igri, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka Nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti izvornik računa na uvid pri preuzimanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje Dobitnika nagrada održat će se 16.01.2024. u uredskim prostorijama priređivača za sve prijave od 20.11.2023. do 14.01.2024.

Ispravnost izvlačenja nagrada nadzirat će tročlana komisija, koju imenuje priređivač.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti dobitnike (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.karlovacko.hr u svrhu informiranja javnosti.

Objava će biti uklonjena po isteku roka od 30 kalendarskih dana od dana objave.

Obavješćivanje dobitnika o osvojenoj nagradi

Priređivač se obvezuje obavijestiti svakog Dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona koji je Sudionik koristio za prijavu na nagradnu igru.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti priređivača o osvojenoj nagradi.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 30 kalendarskih dana, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno obavijestiti dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu.

Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti osoba koju je on ovlastio, uz predočenje svoje identifikacijske isprave i pisane punomoći na kojoj je potpis Dobitnika ovjeren kod javnog bilježnika.

Pravila i prijava

Za sudjelovanje posjetite www.karlovacko.hr/nagradna-igra-konzum

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x