NaslovnicaIzdvojenoKaufland nagradna igra 2022: Kauflandov Master plan uz Mastercard

Kaufland nagradna igra 2022: Kauflandov Master plan uz Mastercard

Trajanje:

Kaufland nagradna igra se provodi 7. siječnja 2022. do 3. veljače 2022. na svim maloprodajnim mjestima trgovačkog lanca Kaufland na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

 • 500 x 500 kuna na Kaufland poklon-kartici

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe.

Kako sudjelovati u Kaufland nagradnoj igri?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Kaufland u Republici Hrvatskoj:

 1. Naprave kupnju u minimalnom iznosu od 200 kuna
 2. plaćanje izvrše Mastercard karticom.

Za sudjelovanje u izvlačenju potrebno je broj računa je prijaviti na jedan od 2 načina:

 1. Slanjem SMS poruke sadržaja: KAUFLAND, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
  ili
 2. Prijavom na internet stranici www.kaufland.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj mobitela).

Napomene:

 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa za vrijeme trajanja cijele nagradne igre.
 • U jednom danu moguće je prijaviti samo jedan račun putem Internet stranice www.kaufland.hr.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada održat će se u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije prema sljedećem rasporedu:

14.1.2022. za prijave od 7.1.2022. do 13.1.2022. (125 dobitnika)
21.1.2022. za prijave od 14.1.2022. do 20.1.2022. (125 dobitnika)
28.1.2022. za prijave od 21.1.2022. do 27.1.2022. (125 dobitnika)
4.2.2022. za prijave od 28.1.2022. do 3.2.2022. (125 dobitnika)

Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Popis dobitnika (ime i prezime, grad) bit će objavljen u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.kaufland.hr.

Preuzimanje nagrade

Dobitniciće o dobitku biti obaviješten u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Pravila i prijava

Za prijavu nakon kupnje kliknite OVDJE

Kaufland nagradna igra 202 uz Mastercard traje do 03.02.2022, a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE