Oglasi

Kekec: 1 kg SREĆE

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra “1 kg SREĆE” traje od 22.8.2022. do 13.9.2022. na web stranici Kekec pašteta Hrvatska.

Nagrade:

20 x poklon paketa u vrijednosti od 8 EUR (1 kg različitih okusa Kekec pašteta)

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca).

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju prvo je potrebno:

Oglasi
  1. Posjetiti www.kekec-pasteta.hr
  2. Odabrti svog tradicionalnog favorita (tri mogućnosti: Ta prava pašteta, Pileća pašteta i Pašteta od tune), a zatim odabrati Kekec paštetu u novom pakiranju koju želi sudionik probati (tri mogućnosti: Nova Ta prava pašteta, Nova Pileća pašteta i Nova Pašteta od tune).
  3. Ispuniti obrazac s podacima (ime i prezime te e-mail adresa) i složiti se s uvjetima pravila poslovanja.

Izvlačenje dobitnika

Dobitnike će administrator nagradnog natječaja izabrati najkasnije pet radnih dana nakon završetka natečaja, u svojim poslovnim prostorima na Kardeljeva cesta 98, 2000 Maribor.

Dobitnici će biti odabrani odlukom tročlanog žirija.

Dobitnici će biti objavljeni najkasnije do ponedeljka. 19.9.2022. na službenoj Internet stranici Kekec pašteta Hrvatska.

Preuzimanje nagrade

Dobitnik koji se u roku od deset dana ne javi za preuzimanje nagrade s podacima: ime i prezime, adresa i broj telefona izgubit će pravo na nagradu, a organizator se obvezuje proglasiti novog dobitnika.

Oglasi

Nagrada se preuzima putem pošte (paket se šalje na adresu koju je pobjednik upisao u obrasce o sudioniku za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Priređivač ne preuzima nikakvu odgovornost za gubitak pošiljki poslanih poštom.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.kekec-pasteta.hr/nagradni-natjecaj-kg-srece/

Kekec agradna igra “1 kg SREĆE” traje do 13.9.2022., a za detaljnija pravila i prijavu posjetite https://kekec-pasteta.hr/opca-pravila-nagradnog-natjecaja/OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi