NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaKeks nagradna igra 2021: Plaćanje Keks karticom donosi nagrade

Keks nagradna igra 2021: Plaćanje Keks karticom donosi nagrade

Keks Pay nagradna igra traj od 22. travnja 2021. do 22. svibnja 2021. godine (uključujući oba datuma)

Nagradni fond uključuje:
150 darovnih kartica Wulf Sport d.d. (ShoeBeDo) u vrijednosti od 500 kn

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici koji imaju (ili zatraže) Keks karticu i naprave transakciju tom Keks karticom te se prijave za sudjelovanje u Nagradnoj igri unutar Keks Pay aplikacije.

Sudjeluj u 3 koraka:
1. Ako još nisi, u KEKS Pay appu naruči svoju KEKS Pay karticu – KEKSICU.
2. Izvrši barem jedno plaćanje fizičkom KEKS Pay karticom – KEKSICOM zaključno s 22.5. Jedno je dovoljno, ali više je – više.
3. Kad si već u appu, u Asistentu upiši “nagradna igra” i odmah se prijavi za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Bilo da već imaš KEKS Pay karticu – KEKSICU ili ćeš je tek naručiti, svaka transakcija izvršena od 22.4. do 22.5. 2021. može biti dobitna!

Izvlačenje nagrada održat će se 8.6.2021. u sjedištu priređivača na adresi Ivana Lučića 2, Zagreb, a provest će se slučajnim odabirom iz liste svih sudionika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Izvlačenje dobitnika bit će kompjutersko uz nazočnost tročlane komisije.

Svaki Sudionik nagradne igre može biti dobitnikom samo jedne nagrade iz nagradnog fonda.

Popis dobitnika nagrada bit će objavljen na internetskoj stranici www.kekspay.hr u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika te će biti objavljeni sveukupno u trajanju od 12 dana.

Dobitnici svih nagrada bit će u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada u pisanom obliku putem Keks Pay aplikacije obaviješteni o dobivenoj nagradi te o načinu preuzimanja nagrada. Obavijest o dobivenoj nagradi bit će poslana dobitniku preporučenom poštom s povratnicom na adresu danu u prijavi u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada, a sama nagrada bit će poslana elektroničkom poštom na e-mail adresu danu u prijavi.

Sve nagrade moraju biti preuzete u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o poslanoj dobivenoj nagradi. Ako dobitnici ne podignu u navedenom roku svoje nagrade, priređivač će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o poslanoj dobivenoj nagradi obavijestiti o dobitku preporučenom poštom s povratnicom na adresu danu u prijavi te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Keks Pay aplikaciju skini u jednoj od trgovina aplikacija

App Store za Iphone    Google Play za Android     Huawei trgovina

Keks nagradna igra traje do 22.5.2021, a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE