Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

KIA nagradna igra traje od od 20. travnja  do 15. svibnja 2018.

Glavna nagrada su 2 puta po dvije karte za utakmicu Hrvatska-Argentina Svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji.
Jedan dobitnik osvaja 2 karte za utakmicu Hrvatska-Argentina.
Ukupni fond nagrada u nagradno j igri „Kia te vodi u Rusiju “ iznosi 4.000 kuna , a čini ga: 2 x 2 ulaznice za utakmicu Hrvatska:Argentina Svjetskog nogometnog prvenstva.
Pojedinačna cijena ulaznice je 1.000 kn. Termin utakmice je unaprijed određen (21.6.2018.) i nije ga moguće promijeniti.

Kako sudjelovati?
Sudionici se najprije moraju prijaviti na testnu vožnju. To mogu učiniti na Kijinoj službenoj web  stranici  ( www.kia.hr ) ili kod u bilo kojem ovlaštenom Kia zastupništvu. Nakon prijave potrebno je odvoziti probnu  vožnju  s nekim od novih Kia vozila iz ponude te su time zadovoljene sve faze nagradne igre. U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe starije od 20 godina sa stalnim  mjestom prebivališta u Republici Hrvatskoj te važećom vozačkom dozvolom B kategorije. Osvajač glavne nagrade mora ispunjavati uvjete propisane pPravilnikom .

Pobjednik nagradne igre bit će odabran 17.5.2018, slučajnim odabirom putem kompjutorskog  programa koji osigurava da svi sudionici nagradne igre imaju jednaku mogućnost pobjede u nagradnoj igri. Ime i prezime dobitnika koji osvoji nagradu bit će objavljeno na službenoj Kijinoj stranici (www.kia.hr) i službenoj Facebook stranici (https://hr – hr.facebook.com/KIAHrvatska), unutar 8 dana, računajući od dana odabira dobitnika.  Za prijavu i detalje kliknite OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi