NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineKitro nagradna igra 2020: U Kitro svrati i CITROENOM C3 se doma...

Kitro nagradna igra 2020: U Kitro svrati i CITROENOM C3 se doma vrati

Kitro nagradna igra 2020 za CITROEN C3 traje od 15. rujna 2020. godine do 15. prosinca 2020. godine.

Nagradni fond uključuje:
Glavna nagrada:
AUTOMOBIL CITROEN C3 SHINE, PureTech 82, motor 1.2. 61kW, 83 kS vrijedan 95.000,00 kn
Ostale nagrade su:
1 poklon bon za potrošnju u prodavaonicama Kitro u vrijednosti od 15.000 kn
1 poklon bon za potrošnju u prodavaonicama Kitro u vrijednosti od 10.000 kn
1 perilica rublja Electrolux
1 TV prijemnik Vivax

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici TP Varaždin d.o.o. te članovi njihove uže obitelji (bračni i izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre).

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom u iznosu od najmanje 50,00 kn u maloprodajnim objektima poduzeća TP Varaždin d.o.o., unutar roka trajanja nagradne igre.

Za svaku kupnju definiranu pravilima (račun za kupnju u maloprodajnom objektu TP VARAŽDIN d.o.o. u iznosu od 50,00 kn) kupac stječe pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri na način da napiše svoje podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) na dodatni slip (na kojem se nalazi broj računa) koji izlazi nakon računa na blagajni. Tako ispunjen slip potrebno je ubaciti u obilježenu kutiju za nagradne kupone koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta.

Jedan račun na kojem je vidljiva kupnja u maloprodajnim objektima TP Varaždin d.o.o. u iznosu od minimalno 50 kn osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati neograničen broj puta, svaki puta s drugim brojem računa.

Izvlačenje nagrada će se održati dana 23.12.2020. godine u prostorijama društva TP VARAŽDIN d.o.o., Podravska 11, Varaždin, u 10:00 sati. Izvlačenje se održava za sve pristigle ispisane kopijeračuna i kupona za nagradnu igru u razdoblju od 15.09.2020. do 15.12.2020. godine. Nagradno izvlačenje obaviti će se u prisustvu tročlane komisije (predstavnika organizatora) te javnog bilježnika. Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog, nasumičnog odabira iz svih pristiglih ispisanih računa i kupona s pripadajućim kopijama računa za nagradnu igru.

Organizator će dobitnike nagrada obavijestiti telefonskim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja, kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrade. Ukoliko ne ostvare telefonski kontakt, dobitnika će se obavijestiti poštom, pismenom obaviješću. Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s organizatorom najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE