Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojKleber nagradna igra: Odaberi Klaber i budi uz Vatrene u Njemačkoj na...

Kleber nagradna igra: Odaberi Klaber i budi uz Vatrene u Njemačkoj na EURO 2024!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Kleber nagradna igra traje do 01.04.2024. do 30.04.2024. godine (uključivo).

Nagrade:

  • 1 x Navijački aranžman za dvije osobe za Njemačku (ukupna vrijednost nagrade 2.880 EUR)

Priređivač:

INTER CARS d.0.0. za trgovinu i usluge (INTER CARS Ltd for trade and services), Ulica Francesca Tenchinija 2a, Zagreb, OIB: 46564276045

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Za vrijeme trajanja nagradne igre kupiti set najmanje 4 komada ljetnih ili cjelogodišnjih guma proizvođača Kleber putem Inter Cars web-shop online platforme (ime i prezime nisu obavezni).
  2. Samom kupnjom sudjelujete u nagradnom izvlačenju.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje će se održati 6.5.2024. elektroničkim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze potvrda o kupnji seta Kleber guma (4 kom.) putem Inter Cars web-shop platforme. Izvlačenje će se održati u sjedištu priređivača, pod nadzorom tročlane komisije te će se voditi zapisnik.

Oglasi

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti ime dobitnika na web adresi intercars.hr u roku od najviše 8 dana od nagradnog izvlačenja te će ime dobitnik biti objavljeno na poveznici dostupnoj na intercars.hr. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri dobitnik nagrade pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime ostavljeni prilikom ispunjavanja recenzije.

Preuzimanje nagrada

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku, U slučaju da dobitnik iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti osobno preuzeti nagradu, istu će Priređivač predati trećoj osobi koja je na odgovarajući način opunomoćena od strane dobitnika. Navijački aranžman će biti poslan na adresu dobitnika u roku od 24 sata nakon nagradnog izvlačenja, nakon što sudionik pristane na zaprimanje nagrade telefonskim putem.

Napomena

  • Nagrada se ne može zamijeniti za novac.
  • Nagrada je prenosiva na treću osobu.
  • Fotografije nagrade na svim promotivnim materijalima su simbolične i služe samo za informativne svrhe.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite hr.intercars.com

Oglasi

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x