NaslovnicaBesplatne nagradne igreKonzum: Ljetni Gelatissimo nagradni natječaj

Konzum: Ljetni Gelatissimo nagradni natječaj

Trajanje:

Nagradni natječaj Konzuma traje od 21.7.2023. godine do 25.7.2023. godine

Nagrade:

  • 3 x Konzum Gelatissimo poklon paket u vrijednosti 35 eura

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik,djeca, sestre i braća).

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Za sudjelovanje maloljetne osobe suglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlaštena o njoj se starati. Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos i čime izražavaju suglasnost s ovim Pravilima

Kako sudjelovati?

Sve što je potrebno napraviti je:

  1. Zapratiti Konzum službeni Instagram profil
  2. U komentarima ispod nagradne objave na Konzum Instgram profilu @konzumhr označiti najvećeg ljubitelja sladoleda kojeg poznajete i objasniti zašto je upravo ta osoba najveći ljubitelj sladoleda

Odabir dobitnika

Dobitnike će proglasiti stručni žiri organizatora sastavljen od 3 zaposlenika tvrtke Konzum Plus d.o.o prema kriteriju kreativnosti.

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljen 26.7.2023. na web stranici www.konzum.hr te će ih se obavijestiti putem poruke preko društvenih mreža o tome.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.instagram.com/konzumhr/

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x