Konzum nagradna igra 2018 za ljetovanje na Jadranu traje od 30.5.2018 do 27.6.2018 na području Republike Hrvatske, a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog društva Konzum d.d.

Nagradni fond sastoji se od:
10 x ljetovanje na Jadranu za 4 osobe (u trajanju od 7 dana, u apartmanima 4* na bazi polupansiona s uključenom boravišnom pristojbom) pojedinačne vrijednosti 14.702,49 kn + poklon bon za kupnju u Konzumu u vrijednosti od 1.000 kn

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre obaviti kupnju u minimalnoj vrijednosti od 100,00 kuna ili kupiti neki od posebno označenih proizvoda dobavljača na policama*, na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma.
*Popis proizvoda dobavljača čijom se kupnjom ulazi u nagradnu igru će se tijekom cijelog trajanja nagradne igre nalaziti na www.konzum.hr.
Broj računa potrebno je prijaviti:
– slanjem SMS poruke sadržaja: KONZUM, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
– ispunjavanjem Internet obrasca na www.konzum.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela ili telefona)
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. U slučaju da nema sačuvan originalni račun koji je prijavljen, prijava će se smatrati nevažećom. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika održat će se 2. srpnja 2018. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.konzum.hr. Za detaljna pravila i prijavu nakon kupnje klikni OVDJE

Najnovije nagradne igre