Kotanyi nagradna igra 2020: Začini blagdane uz Kotanyi

NaslovnicaIzdvojenoKotanyi nagradna igra 2020: Začini blagdane uz Kotanyi
Oglasi

 

Najnoviju Kotanyi nagradnu igru možete pronaći na sljedećem linku
>>> Kotanyi nagradna igra <<<

 

Oglasi

Kotanyi nagradna igra traje od od 01. prosinca 2020. do 31. prosinca 2020. godine na području Republike

Nagradni fond uključuje:
1 x BOSCH kuhinjski robot
10 x 10 Kotányi poklon paketa

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju osobe koja su navršile 18 godina života, državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Republike Hrvatske. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju osobe koje su u stalnom radnom odnosu ili su po drugoj pravnoj osnovi angažirane na radu kod organizatora, kao ni njihovi bračni partneri, roditelji i djeca.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupivom 5 Kotanyi proizvoda odjednom na bilo kojem prodajnom mjestu u Hrvatskoj u razdoblju od 01.12. do 31.12.2020. godine. Nakon navedene kupovine potrebno se prijaviti putem info.hr@kotanyi.com e-pošte. Potrebno je poslati: sliku računa zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, adresa e-pošte i broj telefona).

Izvlačenje imena dobitnika nagrada održat će se 04. siječnja 2021. godine, a u izvlačenje ulaze prijave pristigle zaključno s 31. prosinca 2020. godine do 23:59:59 sati. Dobitnici će biti izvučeni iz centralne baze podataka putem računalne aplikacije metodom slučajnog odabira.

Popis dobitnika nagradne igre biti će objavljen 04. siječnja .2021. godine na Facebook stranici www.facebook.com/kotanyihrvatska i Instagram profilu Kotanyi Hrvatska. Organizator će pismenim putem obavijestiti dobitnike unutar sedam dana od dana izvlačenja i zatražiti ih dokaz o sudjelovanju. Ako dobitnici nagrada ne odgovore na obavijesti organizatora i ostave podatke u roku od sedam dana nakon informiranja smatra se da su odustali od nagrade. Nagrade bit će dostavljene na adresu dobitnika naznačenu na prijavnoj formi u roku od 30 dana od objave dobitnika.

Za detaljna pravila Kotanyi nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi