NaslovnicaIzdvojenoKotanyi nagradna igra 2020: Začini blagdane uz Kotanyi

Kotanyi nagradna igra 2020: Začini blagdane uz Kotanyi

 

Najnoviju Kotanyi nagradnu igru možete pronaći na sljedećem linku
>>> Kotanyi nagradna igra <<<

 

Kotanyi nagradna igra traje od od 01. prosinca 2020. do 31. prosinca 2020. godine na području Republike

Nagradni fond uključuje:
1 x BOSCH kuhinjski robot
10 x 10 Kotányi poklon paketa

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju osobe koja su navršile 18 godina života, državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Republike Hrvatske. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju osobe koje su u stalnom radnom odnosu ili su po drugoj pravnoj osnovi angažirane na radu kod organizatora, kao ni njihovi bračni partneri, roditelji i djeca.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupivom 5 Kotanyi proizvoda odjednom na bilo kojem prodajnom mjestu u Hrvatskoj u razdoblju od 01.12. do 31.12.2020. godine. Nakon navedene kupovine potrebno se prijaviti putem [email protected] e-pošte. Potrebno je poslati: sliku računa zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, adresa e-pošte i broj telefona).

Izvlačenje imena dobitnika nagrada održat će se 04. siječnja 2021. godine, a u izvlačenje ulaze prijave pristigle zaključno s 31. prosinca 2020. godine do 23:59:59 sati. Dobitnici će biti izvučeni iz centralne baze podataka putem računalne aplikacije metodom slučajnog odabira.

Popis dobitnika nagradne igre biti će objavljen 04. siječnja .2021. godine na Facebook stranici www.facebook.com/kotanyihrvatska i Instagram profilu Kotanyi Hrvatska. Organizator će pismenim putem obavijestiti dobitnike unutar sedam dana od dana izvlačenja i zatražiti ih dokaz o sudjelovanju. Ako dobitnici nagrada ne odgovore na obavijesti organizatora i ostave podatke u roku od sedam dana nakon informiranja smatra se da su odustali od nagrade. Nagrade bit će dostavljene na adresu dobitnika naznačenu na prijavnoj formi u roku od 30 dana od objave dobitnika.

Za detaljna pravila Kotanyi nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE