NaslovnicaIzdvojenoKotanyi nagradna igra: Dani inspiracije

Kotanyi nagradna igra: Dani inspiracije

Trajanje:

Nagradna igra trajat će od 02.03.2022. do 31.03.2022. na svim područjima Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 4 x KitchenAid samostojeći Mikser, vrijednost nagrade 4234,62 kuna
  • 10 x Kotanyi poklon paket, vrijednost nagrade 210,39 kuna

Ukupni nagradni fond iznosi 19.042,41 kuna

Nagrade se ne može zamijeniti za novac.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne osobe državljani Republike Hrvatskes prebivalištem na području Republike Hrvatske

Osobe koje su zaposlenici priređivača i osobe koje na bilo koji način sudjeluju u organiziranju Nagradnog natječaja nemaju pravo sudjelovanja.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

  1. kupiti bilo kojih 5 Kotanyi proizvoda odjednom na bilo kojem prodajom mjestu trgovačkog lanca Plodine d.d. u RH.
  2. Nakon kupnje 5 proizvoda trebate se prijaviti putem [email protected] e-pošte te poslati sliku računa uz osobne podatke (ime, prezime, adresa, adresa e-pošte i broj telefona).

    U nagradnoj igri moguće je sudjelovati više puta, no računi moraju biti različiti. Također nije moguće osvojiti više od jedne nagrade.

Izvlačenje i objava dobitnika:

Nagradno izvlačenje održat će se 01.04.2022. u prostorima Priređivača metodom slučajnog odabira putem računalne aplikacije.
Rezultati nagradne igre biti će objavljeni u petak 01.04.2022., a imena dobitnika biti će objavljena na društvenim mrežama priređivača:

Dobitnici će naravno biti obaviješteni unutar 7 dana od dana izvlačenja pismenim putem od strane Priređivača te će se zatražiti dokaz o sudjelovanju.
Kako bi dobitnik preuzeo nagradu dužan je surađivati sa Priređivačem u svrhu predaje nagrade i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Izvlačenje dobitnika će nadzirati žiri Priređivača te će biti napravljen zapisnik koji će sadržavati imena i prezimena, adrese i kontakte dobitnika.

Preuzimanje nagrada

Nakon provjere podataka i potvrde sudjelovanja u igri s nagradama, sve će nagrade biti poslane na adresu dobitnika navedenu na prijavnici u roku od 30 dana od proglašenja pobjednika. Ako se nagrada vrati u sjedište priređivača, priređivač će obavijestiti dobitnika u roku od 8 dana nakon povrata nagrade, te odrediti dodatni rok povrata, koji nije duži od 8 dana niti kraći od 15 dana. Ukoliko dobitnik ne prihvati nagradu u dodatnom roku, gubi pravo na primanje nagrade.

Kao dokaz o dostavi nagrade Priređivač će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade.

Pravila

Za ostale informacije i dodatna pravila ove nagradne igre jednim klikom posjetite stranicu kotanyi.com.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE