KTC nagradna igra: Škola zove KTC daruje

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaKTC nagradna igra: Škola zove KTC daruje
Oglasi

KTC nagradna igra “Škola zove KTC daruje” traje od od 30.07.2020 do 23.09.2020. godine

Nagradni fond čine:
12 x smartphone HONOR 8a 32 gb raznih boja (crni, plavi, zlatni)

Pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u RH koji u razdoblju trajanja nagradne igre ostvare kupnju proizvoda iz ŠKOLSKOG PROGRAMA i RADNIH BILJEŽNICA u VRIJEDNOSTI OD MINIMALNO 200 kn . Kupci koji ostvare navedenu kupnju će na blagajni dobiti kopiju računa za kupljenu robu, na kojoj će poleđini upisati sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, broj telefona.
Ispunjenu kopiju računa kupac treba ubaciti u za to predviđenu kutiju. Svaki sudionik može u za to predviđene kutije na blagajnama KTC- a ubacivati neograničeni broj ispunjenih kopija računa za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Oglasi

Javno izvlačenje nagrada održat će se u Dječjem centru Ivana Križevci 03. listopada 2020 u 10 sati. U slučaju da kopija računa nije uredno popunjena i ne sadrži sve propisane podatke, izvući će se druga kopija računa. Ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija sastavljena od 3 predstavnika KTC-a.

Imena dobitnika bit će objavljena NA KTC INTERNETSKIM STRANICAMA ODMAH NAKON IZVLAČENJA. Dobitnici nagrada bit će kontaktirani telefonom ili pismeno obavješteni o dobivenoj nagradi u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnii će poklone preuzeti u ROBNOM CENTRU KTC uz predočenje osobne iskaznice, te potpisivanje formulara o preuzimanju osvojene nagrade.

Za detaljna pravila KTC nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi