KTC nagradna igra “Škola zove KTC daruje” traje od od 30.07.2020 do 23.09.2020. godine

Nagradni fond čine:
12 x smartphone HONOR 8a 32 gb raznih boja (crni, plavi, zlatni)

Pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u RH koji u razdoblju trajanja nagradne igre ostvare kupnju proizvoda iz ŠKOLSKOG PROGRAMA i RADNIH BILJEŽNICA u VRIJEDNOSTI OD MINIMALNO 200 kn . Kupci koji ostvare navedenu kupnju će na blagajni dobiti kopiju računa za kupljenu robu, na kojoj će poleđini upisati sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, broj telefona.
Ispunjenu kopiju računa kupac treba ubaciti u za to predviđenu kutiju. Svaki sudionik može u za to predviđene kutije na blagajnama KTC- a ubacivati neograničeni broj ispunjenih kopija računa za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Javno izvlačenje nagrada održat će se u Dječjem centru Ivana Križevci 03. listopada 2020 u 10 sati. U slučaju da kopija računa nije uredno popunjena i ne sadrži sve propisane podatke, izvući će se druga kopija računa. Ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija sastavljena od 3 predstavnika KTC-a.

Imena dobitnika bit će objavljena NA KTC INTERNETSKIM STRANICAMA ODMAH NAKON IZVLAČENJA. Dobitnici nagrada bit će kontaktirani telefonom ili pismeno obavješteni o dobivenoj nagradi u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnii će poklone preuzeti u ROBNOM CENTRU KTC uz predočenje osobne iskaznice, te potpisivanje formulara o preuzimanju osvojene nagrade.

Za detaljna pravila KTC nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi