Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojKTC nagradna igra: Uz Pik Vrbovec i KTC osvoji automobil!

KTC nagradna igra: Uz Pik Vrbovec i KTC osvoji automobil!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

KTC nagradna igra traje od 01.06.2024 do 30.06.2024.

Nagrade:

  • 1. nagrada – OPEL CORSA GS 1,2 S/S 74 KW kristal silver
  • 2.-11.nagrada – poklon paketi PIK u vrijednosti po 20 EUR

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u RH- Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici KTC-a i članovi njihovih užih obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
  1. Za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem KTC prodajnom mjestu kupiti bilo koji proizvod PIK pakiranog svježeg mesa ili Tirolske 750 G XXl PIK ili Debrecinke XXL PIK cca. 1kg
  2. Na poleđini kopije računa dobivenoj na blagajni upisati ime i prezime, adresu, broj telefona.
  3. Ispunjani račun ubaciti u za to predviđenu kutiju

Lokacije trgovina možete pronaći na stranici www.ktc.hr/kako-do-nas/20

Napomena

  • Svaki sudionik može u za to predviđene kutije na blagajnama KTC- a ubacivati neograničeni broj ispunjenih kopija računa za sudjelovanje u nagradnoj igri.
  • Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, prezime i slika mogu od strane priređivača nagradne igre objaviti i koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
  • U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada, koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri bilo sudionika.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje nagrada održat će se 12.07.2024. u Upravi KTC d.d. U slučaju da kopija računa nije uredno popunjena i ne sadrži propisane podatke, izvući će se druga kopija računa. Ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija sastavljena od 3 predstavnika KTC-a .

Oglasi

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena na KTC INTERNETSKIM STRANICAMA najkasnije u roku od 14 dana od izvlačenja. Dobitnici nagrada bit će kontaktirani telefonom ili pismeno obavješteni o dobivenoj nagradi u roku od 8 dana od izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Ako u roku propisanom pravilima nagradne igre dobitnici nagrade ne podignu svoje nagrade, priređivač ih je dužan pismeno izvjestiti o dobitku i odrediti im naknadni rok za podizanje nagrada koji ne može biti kraći od osam dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu gubi na nju pravo.

Pravila i lokacije KTC trgovina

Lokacije trgovina možete pronaći na stranici www.ktc.hr/kako-do-nas/20

Oglasi

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x