NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloKTC - UZ TETU VIOLETU DO NOVOG POSUĐA

KTC – UZ TETU VIOLETU DO NOVOG POSUĐA

Violeta program vjernosti provodi se u svim prodajnim mjestima (prodavaonicama) KTC-a na području Republike Hrvatske od 1.6.2021. do 30.6.2021. ili do isteka zaliha nagrada

Nagrade:
20 x Mehrzer wok tava; 28 cm
30 x Mehrzer tava; 28 cm
30 x Mehrzer tava za palačinke; 25 cm
Eko Vrećica za kupnju- sve ostale prijave

Program vjernosti provodi se u svrhu promocije proizvoda robne marke Violeta. U program vjernosti uključene su sljedeće grupe proizvoda Violeta brendova:
– Deterdženti za posuđe
– Sredstva za pod
– Staklosjaji
– Omekšivači

Za sudjelovanje u programu vjernosti potrebno je u razdoblju od 1.lipnja 2021. do 30.lipnja 2021. u bilo kojem prodajnom mjestu K.T.C.-a na području Republike Hrvatske kupiti minimalno 2 Violeta proizvoda, iz gore navedenih kategorija te pravilno ispuniti on line prijavu.

Svaka prijava treba sadržavati sliku računa ( jednog ili više) na kojem je vidljivo razdoblje kupnje i broj kupljenih komada.
Prijavu je potrebno ispuniti na web stranici: https://teta.violeta.com/programi-vjernosti/ te sačuvati račun.
Prihvaćaju se samo on-line prijave s potpunim podacima te vidljivom slikom računa. Prihvaćaju se samo računi zaključno s datumom 30.lipnja 2021.
Organizator Programa vjernosti će u roku od 8 radnih dana nakon završetka Programa vjernosti ( 30.6.2021.) objaviti popis dobitnika koji su poslali ispravne prijave.
Ako potrošač pošalje nepotpunu prijavu (na primjer: bez računa, ako nedostaje ime i prezime, bez navedenih kontakt podataka za slanje nagrade… ), takva će se prijava smatrati nevažećom te Organizator neće snositi nikakvu obvezu prema potrošaču.
Ako se provjerom utvrdi da na prijavljenom računu nije evidentirana kupovina potrebnog broja Violeta proizvoda, potrošač nema pravo na nagradu.

Organizator programa vjernosti će svakog dobitnika prve 3 nagrade ( posuđe) kontaktirati putem telefona i/ili maila oko dogovora za lokaciju K.T.C.-a u kojoj dobitnik može preuzeti svoju nagradu.
Ostalim dobitnicima, koji će osvojiti vrećicu za kupnju, nagrada će biti dostavljena u roku od 45 radnih dana od objave raspodjele nagrada na navedenu adresu putem kurirske dostave ili pošte.
U slučaju da potrošač ne preuzme pošiljku Organizator nije dužan snositi trošak ponovnog slanja. Ako potrošač u narednih 45 dana ne preuzme dodijeljenu nagradu, gubi pravo na istu.
U slučaju isteka svih zaliha program vjernosti je završen te će kupci o tome biti obaviješteni putem Internet stranice https://teta.violeta.com/programi-vjernosti/ . Prijave primljene nakon završetka programa vjernosti ne ostvaruju pravo na nagradu.

Za detaljna pravila i prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE