Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

gastro-nagradna-igra-2014

 

Uključite se u natječaj! Pošaljite svoj recept s naranačom jer najbolje se nagrađuje vrijednim Moulinex proizvodima!

Oglas

Recepte za nagradni natječaj možete nam slati od 16. do 30. siječnja. Od 31. siječnja do 5. veljače slijedi glasovanje, a konačne pobjednike birat ćete vi i žiri sastavljen od Gastro.hgr blogera s čijim receptima cijela ova akcija započinje. Potom 6. veljače objavljuje se dobitnike Moulinex nagrada.

Sudjelovati mogu samo registrirani korisnici. Prijavljuju se popunjavanjem obrasca i podizanjem minimalno jedne i maksimalno tri fotografije jela. Uzimamo u obzir samo autorske fotografije i ako sve pošaljete do 30. siječnja 2014.

Pravila natječaja
Prijava:
Sudjelovati mogu samo registrirani korisnici. Prijavljuju se popunjavanjem obrasca i podizanjem minimalno jedne i maksimalno tri fotografije jela. Uzimamo u obzir samo autorske fotografije i ako sve pošaljete do 30. siječnja 2014. Gastro.hr i Moulinex zadržavaju pravo objave recepata i fotografija uz potpisivanje autora.
Glasovanje:
Od 31. siječnja do 5. veljače traje glasovanje čitatelja te bodovanje žirija u omjeru važnosti 50%-50%. Sudionici će na kraju glasovanja biti poredani po broju glasova te će biti označeni brojevima, odnosno bodovima (najviše glasova=najviše bodova). Ovim će bodovima biti pridodani i bodovi žirija, a prijavljeni sudionici s najvećim zbrojem bodova čitatelja i žirija će biti dobitnici nagrada. Njihova će imena biti objavljena na stranicama Gastro.hr-a 6. veljače 2013.

Detalje pogledajte na Gastro.hr

Najnovije nagradne igre

Oglasi