NaslovnicaBesplatne nagradne igreKviki Facebook i Instagram natječaj: Kviki i nogometni rituali

Kviki Facebook i Instagram natječaj: Kviki i nogometni rituali

Trajanje:

Kviki nagradna igra se održava od 18.11.2022. do 25.11.2022. godine u 23:59h na području Republike Hrvatske na Kviki Facebook stranici i Kviki Instagramu.

Nagrade:

 • 20 x Kviki poklon-paketa koji sadrži:
  • Kviki gric slani 100g, pikant 50g, panceta 50g,
  • Pereci 100g,
  • Maxi pereci slani 200g, chia 200g, lan 200g,
  • Ribice 100g,
  • Kviki štapići 100g,
  • Maxi štapići s kikirikijem 190g.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U Nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za Priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba u komentarima na Kviki Facebook stranici ili Kviki Instagram stranici postaviti komentar odnosno odgovoriti na pitanje: Koji je tvoj ritual kad se gleda utakmica reprezentacije?

Odabir dobitnika

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 2.12.2022. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 25.11.2022. godine u 23:59h.

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire stručni žiri priređivača koji se sastoji od 3 člana.

Objava dobitnika

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na Kviki Facebook i Kviki Instagram internetskoj stranici najkasnije 2.12.2022. godine.

Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime odnosno naziv profila s Facebooka ili Instagrama s kojim se sudionik prijavio na Nagradni natječaj.

Preuzimanje nagrada

Svaki od objavljenih dobitnika je obavezan javiti se u inbox odnosno putem poruke na Facebook ili Instagram stranici Kviki u roku od 24 sata (dvadeset i četiri sata) od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom. Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u navedenom roku, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na Nagradni natječaj

Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 30 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio.

Pravila

Za pravila posjetite www.podravka.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE