NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojLasta i Müller program vjernosti - Svi Ddobivaju!

Lasta i Müller program vjernosti – Svi Ddobivaju!

Trajanje:

Nagradna igra traje od 01.04.2023. do 30.04.2023.

Nagrade:

  • Lasta spring paket

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U programu vjernosti mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

  • Za sudjelovanje u programu vjernosti potrebno je na bilo kojem prodajnom mjestu Müller na području Republike Hrvatske kupiti bilo koja 3 Lasta proizvoda.
  • Prijava za program vjernosti se vrši putem aplikacije na www.lasta.com. Slanjem slike jednog računa ili više njih i osobnih podataka putem web aplikacije na stranici Lasta osvajate jednu od nagrada.
  • U program vjernosti uključeni su svi artikli Lasta:
    • Lasta štrudla smokva 125gr, Lasta štrudla smokva 250gr, Lasta štrudla čoko 125gr, Lasta štrudla čoko 250gr, Lasta čajni kolutići 420gr classic, Lasta čajni kolutići 750gr classi, Lasta linđo 190gr čokoladni, Lasta linđo 290gr čokoladni, Lasta napolitanka lješnjak 150gr, Lasta napolitanka lješnjak 300gr, Lasta krem štapić s punjenjem od lješnjaka 200g, Lasta krem štapić s punjenjem bijela čokolada200g, Lasta krem štapić s punjenjem od kave 200g, Lasta limited edition kutija.

U obzir dolaze i sve prijave poslane putem e-maila na [email protected], l[email protected] ili putem pošte na adresu 55 Obrež Zelinski, 10380, Sveti Ivan Zelina, uz uvjet da su ispunjena prethodno navedena pravila o kupnji, slanju ispravnog računa i osobnih podataka.

Izvlačenje dobitnika

Organizator programa vjernosti će svima koji su poslali ispravne račune i ispunili postavljeni uvjet kupnje poslati jednu od nagrada.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Organizator programa vjernosti će koristiti adresu i broj telefona u svrhu isporuke nagrade putem svojih djelatnika na terenu koji će uručiti osvojenu nagradu. Organizator se obvezuje da će nagradu isporučiti u roku od 45 radnih dana nakon završetka programa vjernosti.
U slučaju da potrošač ne preuzme pošiljku organizator nije dužan snositi trošak ponovnog slanja. Ako potrošač u narednih 45 dana ne preuzme dodijeljenu nagradu, gubi pravo na istu.

Potrošač nema pravo tražiti zamjenu dodijeljene nagrade niti zamjenu nagrade za novac. Slanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora programa vjernosti prema potrošaču.

Pravila

Detaljna pravila možete preuzeti na Lasta web stranici.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x