Oglasi

Lay’s nagradna igra 2020: Osvoji Nissan Juke ili Playstation 4

NaslovnicaIzdvojenoLay's nagradna igra 2020: Osvoji Nissan Juke ili Playstation 4

Lay’s nagradna igra traje od 01.08.2020 do 31.08.2020. u Konzum trgovinama na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
1 x Nissan Juke 1.0 117 ACENTA vrijedan 133.071,20 kn sa PDV-om
31 x Playstation 4 (svaki dan tokom nagradne igre jedan PS4)

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18. godina. osim osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koja na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre.

Oglasi

Kako sudjelovati?
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti sljedeće korake:
1. kupiti bilo koji Lay’s proizvod u bilo kojoj Konzum prodavaonici na području Republike Hrvatske, u periodu trajanja nagradne igre
2. na telefonski broj 60054 poslati SMS poruku s ključnom riječi „LAYS“ popraćenu razmakom te brojem fiskalnog računa, tj. prema sljedećoj formi:
LAYS(razmak)broj fiskalnog računa
(ključna riječ, razmak, broj fiskalnog računa)
(2,40kn/sms – cijena je sa uključenim PDV-om).

Jedna prijava (broj računa+broj mob telefona) može biti prijavljena/izvučena samo jednom za vreme trajanja NI, a jedan učesnik može biti dobitnik maksimalno jedne nagrade Sony Playstation 4 i jedne glavne nagrade Nissan Juke različitim prijavama. Sudionik koji je ispravno poslao SMS dobit će povratni SMS s obavijesti da je zaprimljeni SMS ispravan te da sudjeluje u izvlačenju. Sudionik će ujedno biti informiran da je dužan sačuvati fiskalni isječak računa s predmetnim fiskalnim brojem radi predočavanja prilikom preuzimanja nagrade.

U dnevnom izvlačenju nagrade sudjeluju sve ispravne prijave koje su zaprimljene u toku jednog dana u vremenskom periodu od 00:00h pa do 23:59h. Izvlačenje dobitnika nagrada će se vršiti svakog narednog dana u 10:00h za prijave koji su pristigle u prethodnom danu, osim 31. kolovoza kada će sudjelovati sve ispravne prijave poslane do 22:00h, za koje je izvlačenje do 23:59h. 31. kolovoza u 10h bit će izvučena dnevna nagrada za prethodni dan (30. kolovoz), u 23:30 druga dnevna nagrada za taj dan (31. kolovoz).
U izvlačenju za glavnu nagradu, 01. rujna 2020. godine u 12 h, sudjeluju sve ispravne prijave pristigle u periodu od 01. kolovoza 2020. godine s početkom od 0:00h te završno s 31. kolovozom do 22:00 h, osim prijava koje su dobitnice dnevnih nagrada.

Priređivač će kontaktirati dobitnike u roku od 48 sati po izvlačenju i to na sljedeći način:
a) dobitnik će na pretplatnički broj telefona dobiti povratnu SMS poruku kojom mu se potvrđuje da je dobitnik
b) Priređivač će telefonskim putem, na pretplatnički broj telefona, kontaktirati dobitnika radi dobivanja njegovih osobnih podataka – imena, prezimena i broja osobne iskaznice ili putovnice.

Dobitnicima dnevne nagrade Sony Playstation 4 nagrada će biti dostavljena na kućnu adresu, dok će se glavna nagrada Nissan Juke preuzimati na adresi RENAULT NISSAN HRVATSKA Radnička cesta 47 10000.
Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan:
a) biti u posjedu dobitnog pretplatničkog broja telefona te predočiti povratnu SMS poruku kojom mu se potvrđuje da je dobitnik;
b) predočiti fiskalni isječak računa s predmetnim fiskalnim brojem;
c) identificirati se putem važeće identifikacijske isprave (osobne iskaznice ili putovnice) te
d) potvrditi primitak nagrade svojim potpisom.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE