f21

Iz Mercedes Hrvatska je navodno odaslano upozorenje kako se na Facebooku pojavila lažna nagradna igra u kojoj se dijele dva automobila vrijedna 103.708,50 eura.

Poruka s Facebook stranice Mercedesa
VAŽNA OBAVIJEST !
Molimo Vas da NE NASJEDATE na nagradnu igru objavljenu od strane Mercedes Benz E Klasa. Riječ je o tzv. “scam” prevari putem društvene mreže u kojoj se nude 2 Mercedes-Benza E 63 AMG vrijedna 103.708,50 EUR !
Također na istoj facebook stranici su se “poklanjala” 2 modela Mercedesove G – Klase, čije bi izvlačenje trebalo biti 27. studenog 2015. Navedeni post je uskoro uklonjen, te se sada spominje poklon od 2 modela E – Klase AMG.
Službena stranica Mercedes-Benz Hrvatska nije provela nagradnu igru (kao što možete vidjeti na njihovom zidu), te stoga apeliramo da prijavite, te ne nasjedate na objave s lažne facebook stranice.
Pravilnik o privređivanju nagradnih igara možete pročitati na: http://www.propisi.hr/print.php?id=465
Molimo Vas da podijelite ovu objavu, kako bi ukazali na problem prijevare.
Vaš Mercedes Hrvatska”

Oglasi

Po nama je čitava priča vrlo neobična jer u medijima se nalazi link na neslužbenu Facbook stranicu, a u tekstovima piše da je to službena Facebook stranica Mercedesa. Sve možete pronaći na stranici
http://www.vecernji.hr/automobili/ne-nasjedajte-na-nagradu-igru-u-kojoj-mozete-osvojiti-skupocjeni-mercedes-rijec-je-o-prijevari-1039555

Oglasi

Najnovije nagradne igre