Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Ledo nagradna igra 2017 traje od 20.3.2017 do 31.12.2017. na cijelom području Republike Hrvatske

Nagradni fond sastoji se od:
Svatko tko pošalje pravilno ispunjeni album automatski osvaja nagradu Ledo Medo plišanu igračku
10 sudionika čija pustolovina po ocjeni stručnog žirija bude ocjenjena najboljom osvajaju nagradu “Ledo Medo škrinja s blagom”

Ledo Medo u potrazi za blagom – kako sudjelovati?

Potrebno je sakupiti svih 35 sličica koje se nalaze unutar ambalaže “Lado Medo u potrazi nza blagom” te ih zalijepiti u za to predviđeni prostor u albumu. Album se može kupiti na prodajnim mjestima Tiska. Uredno popunjenu stranicu na kojoj se lijepe sličice potrebno je poslati na adresu
Ledo d.d.
p.p. 222
10000 Zagreb
s naznakom “Za sudjelovanje u promotivnoj aktivnosti Ledo Medo u potrazi za blagom”
Uz popunjenu stranicu albuma sudionik je dužan poslati i točne osobne kontakt podatke (ime, prezime, adresu s poštanskim brojem i telefonski broj)
Sudionici također mogu na drugoj stranici letka napisati svoju najdražu pustolovinu čime sudjeluju u natječaju za najbolju pustolovinu.

Osim sličica, edukativni Ledo Medo album sadrži i bojanke, križaljke, mozgalice i kvizove uz koje se može zabaviti cijela obitelj. Svatko tko sakupi sve sličice i pošalje popunjeni letak s naljepnicama, osvaja Ledo Medo plišanu igračku!

Krenite u potragu za blagom na mobitelu!
S besplatnom Ledo Medo aplikacijom iskušajte reflekse i odvedite Ledo Medu do skrivenog blaga. U pauzi od igrice upalite kameru unutar aplikacije te se fotografirajte i svoju fotografiju uredite naljepnicama, maskama, šeširima, novčićima ili Ledo Medo ikonicama i drugim cool efektima kako bi zauvijek imali uspomenu na nezaboravan Ledo doživljaj.
Igrica za Android     Igrica za Apple uređaje

Detaljna pravila u PDF-u možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi