NaslovnicaBesplatne nagradne igreLedo nagradni natječaj: Pokaži nam kako ti koristiš Quattro pakiranje

Ledo nagradni natječaj: Pokaži nam kako ti koristiš Quattro pakiranje

LEDO nagradni natječaj održava se od 26.5.2021. do 30.6.2021. godine, na cijelom području Republike Hrvatske.

Nagradni fond iznosi ukupno 27.850,00 kuna i sačinjavaju sljedeću nagradu:
• Sedmodnevno ljetovanje za obitelj (dvoje odraslih i dvoje djece do 12 godina) u Familiy Hotelu u Lošinju uz puni pansion s pićem uključenim uz sve obroke

U Promotivnom natječaju mogu sudjelovati svi građani – sudionici državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji prihvaćaju pravila promotivnog natječaja koja su objavljena na web stranici www.ledo.hr. U promotivnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici LEDO plus d.o.o. Zagreb i članovi njihove uže obitelji.

Za sudjelovanje u promotivnom natječaju sudionik treba, u vrijeme trajanja natječaja, pristupiti www.ledo.hr službenoj stranici putem poddomene www. quattro.ledo.hr te postaviti kreativnu fotografiju na koji način koristi Quattro pakiranje nakon konzumacije sladoleda.

Sudionik može kreirati neograničeni broj prijava. Sudionici mogu biti više puta nagrađeni, ali za različite prijedloge fotografija.

Dobitnika nagrade određuje se odabirom 1 najkreativnije fotografije, od strane stručne komisije organizatora, a odabir dobitnika nagrada održati će se dana 01.07.2021.

Objava dobitnika nagrada biti će objavljena putem Ledo obavijesti i na Ledo intranetskoj stranici, najkasnije 5 dana od završetka promotivnog natječaja.

Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti putem obavijesti na intranet stranici Organizatora/službenih oglasnih ploča i putem Ledo e-mail obavijesti.Rok u kojem se dobitnik mora javiti organizatoru radi preuzimanja nagrade iznosi 30 dana od dana u kojem je obaviješten o činjenici da je osvojio nagradu. Ukoliko se dobitnik u gore navedenom roku nije javio organizatoru, organizator će dobitnika ponovno u roku 8 dana obavijestiti o dobitku. Dobitnik je dužan u naknadnom roku od 15 dana od dana primitka obavijesti javiti se Organizatoru radi preuzimanja nagrade.

Za detaljna pravila u PDF-u kliknite OVDJE, a za prijavu fotografije kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE