Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

ledo-nagradna-igra-king-natjecaj-2016

Ledo nagradni natječaj traje od 1.8. do 28.8.2016. g

Fond nagrada uključuje:
1x Adrenalinski vikend za dvije osobe u Pustolovno izletničkom centru Rizvan City u vrijednosti 1662,40 kn
1x Romantični vikend za dvije osobe u LifeClass Terme Sveti Martin vrijednosti 2168,00 kn

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU
U natječaju King Love i Adventure 2016 sudjeluju korisnici koji na Ledo internet stranici (www.ledo.hr), na posebnoj stranici aplikacije King Love i Adventure 2016 do kraja ispune sva pitanja nagradnog kviza, ostave valjane kontakt podatke te prihvate pravila natječaja.
Odaberi sladoled koji ti se više sviđa (King Love ili King Caramel Adventure) i odigraj kviz koji će ti dati odgovor na pitanje koja je tvoja šansa da doživiš adrenalinsku pustolovinu ili romantičnu ljubav. Čak i ako rješavanjem kviza dobiješ loš rezultat – ne brini! Kreativnim odgovorima na zadnje pitanje možeš vlastitim riječima uvjeriti žiri zašto baš ti zaslužuješ osvojiti nagradu. Zapamti, dobar opisni odgovor uvijek je bolji od najboljeg rezultata u kvizu. Doživljena ljubav ili adrenalinska sportska avantura uvijek su bolji od sanjarenja o njima Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaja više puta. Svaki sudionik može mijenjati svoj izbor sladoleda prilikom igranja novog kviza.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na Internet stranicama Organizatora najkasnije 10 dana od završetka nagradnog natječaja.

Za sudjelovanje posjetite http://www.ledo.hr/hr/king-kviz/Za više od 35 aktivnih nagradnih igara posjetite stranicu: "Sve nagradne igre na jednom mjestu"

Najnovije nagradne igre

Oglasi